Hogyan, milyen "szerrel" "nyomjam el" a depressziót?
Figyelt kérdés
Az egész életem sivárnak érzem. Csak dolgozni járok és haza, egyedül élek, barátaim és barátnőm nincs(enek). Kb az egész élet fáj, főleg ha itthon vagyok egyedül, nem dolgozom és jár az agyam. A kérdésem adott. Egy olyan gyógyszer, szer, anyag bármi kellene amivel ki tudom ezt a "fájdalmat" kapcsolni, alszom tőle, vagy egy "másik világban" találom magam, csak meneküljek meg ettől a fájdalomtól és a valóságtól. Jártam már pszichológiai kezelésekre és nem segített semmit. Köszönöm a válaszokat és a segítséget!2022. jún. 10. 19:34
31/68 anonim válasza:
Az incelek lúzerek, az emberi méltóság legalja. Nem képesek nőt találni maguknak és ezért mindenki mást hibáztatnak. Igazából az van, hogy az evolúció csak teszi a dolgát, hiszen nem adódnak tovább a gyenge gének.
32/68 anonim válasza:
Az hogy te mit látsz (az egészen beteges szemszögedből), nem jelenti magát a valóságot. Csak mivel nincs betegségtudatod, ezért fel sem fogod sajnos.
33/68 anonim válasza:
edzel es ne egyel sokat, főleg ne cukrot
34/68 A kérdező kommentje:
Akkor menj ki az utcára és nyisd ki a szemed! Látni fogok, hogy a "beteges szemszögem" maga a valóság. A fehér nők előbb jönnek össze mostmár feketékkel (minden félékkel) mint fehérrel ennyi. De nem ez volt a kérdés! Konkrét gyógyszer nevet tud ajánlani esetleg valaki? Köszi.:)
2022. jún. 13. 18:08
35/68 anonim válasza:
Fehér nő vagyok fehér pasival. Soha az életben nem lennék feketével. De veled se. Ha ez a két opció van, szűzen haltam volna meg :)
36/68 anonim válasza:
Nem kell szakemberhez menni, mert mint látod a gyakoris felhasználók már a netes kommentek alapján is tudnak mindenféle személyiségzavarral diagnosztizálni. Annyi szakemberünk van már, hogy az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar lehúzhatná a rolót.
(Viccet félretéve keress fel egy valódi szakit, ide meg inkább ne írj semmit)
37/68 anonim válasza:
Az igazság az, hogy minden ember hazudik.
38/68 anonim válasza:
Kérdező te hol dolgozol, milyen munkakörben, mennyi ember mellett és mennyire kell kommunikatívnak lenned benne?
39/68 anonim válasza:
A szer, amit keresel a szeretet.
40/68 A kérdező kommentje:
Orvos tud felírni ilyet, gyógyszer formában? :'DD
2022. jún. 15. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!