Hogyan, milyen "szerrel" "nyomjam el" a depressziót?
Oh szuper. Tehát csak bemegyek a háziorvoshoz és kérek gyógyszert erre a problémára? :) Alaposan megindokolnám...
Igen tudom. Próbáltam már ki, de attól tényleg rosszabbul lettem pszichésen. Sajnos a rossz társaság belevitt, de már nem vagyok abban a körben. Inkább egyedül, mint olyan emberekkel... Milyen konkrétum kellene? Én tehetek róla nyílván, de az emberek is, mert kb mindenkinek teher vagyok, ha próbálnék közeledni...
Nem voltam gyenge idáig, de eljött az a bizonyos pont, amikor tényleg sok volt már az elutasítás, bántás, megalázás. Munkám van, de ezt írtam is... A nők rám se néznek (olyanok se akik kb mindenkivel elmennek sz*pnak, d*gnak összevissza), úgyhogy a lotyó sem jön össze szexről pedig nem is álmodok. Fizetni meg nem fogok érte. Neked további jó szexet! Ennyi volt. Elhatároztam, hogy ha nem dolgozom és itthon vagyok, akkor valamivel kiütöm magam, hogy ne tudjak erről a világról. Így tervezem a hátralévő életemet. A kérdés az, hogy a gyógyszerket is meddig tolerálja a szervezetem.
Köszönöm a segítséget!
Miből gondolod hogy “durva személyiségzavarom” van?! Igen, rögtön szánalmas vagyok, mert a saját döntésem alapján akarok élni. Köszönöm…
Azt érzem, hogy ki vagyok égve, az egész élet fáj, teher minden kb. A napjaim szó szerint ugyanazok, és úgy telnek el. Ha itthon vagyok csak gondolkodom, gyűlölködöm, és nagyon lent vagyok. Ezt az űrt (amíg itthon vagyok) kellene úgy kitölteni hogy “kiütöm” magam valami gyógyszerrel.
Nekem már nem kell nő. Fölösleges hülyeség a párkapcsolat pedig maholnap még csak 30 leszek de ez a véleményem. Értelme nincsen, úgyhogy hagyjuk ezt a csaj dolgot. Utálom és lenézem őket. Menjenek el mindenféle más nemzetiségű alakkal, szüljenek nekik. Igen őket lehet szeretni, hát szeressék őket… Rám soha egyik még csak rám se nézett, amelyikkel meg volt valami annak csak eszköz voltam… Inkább a kockulás, de már azt is unom… Fene se tudja mi történik velem…
Azért utálod a nőket, mert egy sem akart téged? Tipikus incel.
Igen, valószínűleg csendes borderline-od van (úgy tolod itt az önbántalmazást, hogy észre sem veszed), de az is lehet, hogy közepesen súlyos depressziós vagy. Vannak VALIDÁLT módszerek, amelyek segítenek túllépni ezen az állapoton, pszichoterápia és gyógyszerek. Ez a racionális megoldás, de ha te ennyire önsanyargató vagy, hogy inkább választod a lassú öngyilkosságot, akkor csak tessék. Van segítség, a te döntésed, hogy élsz-e vele vagy sem. Ha nem akarsz segítséget, akkor nem írtál volna ki ilyen kérdést, amiről süt a segélykérés.
26-os: Mindenképp.
27-es: Nem tudom mi az az incel, de nem vagyok az. Azért utálom őket, mert undorító az összes. Ennyi az egész. Minden féle nemzetiségű pasikat sz*opnak és d*gatják magukat velük… Pénzéhesek, számítóak, csak az egzisztenciára mennek. Ha valaki nem diplomás mérnök, vezető beosztású az már nem is kell nekik. Röviden ezért. De tiszta szívemből gyűlölöm az összeset. És nem ez volt a kérdés amúgy se. Miért lassú öngyilkosság ez?! Csak mert nem akarok tudni erről a rohadó, undorító világról?! Igen akarok segítséget, a kérdést fel is tettem!!!
Bemásolom neked, hogy mi az az incel, te szerencsétlen:
“Az incel az angol involuntary celibates, magyarul "önkéntelen cölibátus" rövidítése, egy online szubkultúra tagja, akik úgy definiálják magukat, hogy vágyuk ellenére sem képesek romantikus vagy szexuális partnert találni.[1][2][3] Az incel fórumokon folytatott megbeszéléseket gyakran neheztelés, nőgyűlölet, mizantrópia (embergyűlölet), önsajnálat és önutálat, rasszizmus, a szexre való jogosultság érzése és a szexuálisan aktív emberek elleni erőszak támogatása jellemzi.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!