Hogyan, milyen "szerrel" "nyomjam el" a depressziót?
Figyelt kérdés
Az egész életem sivárnak érzem. Csak dolgozni járok és haza, egyedül élek, barátaim és barátnőm nincs(enek). Kb az egész élet fáj, főleg ha itthon vagyok egyedül, nem dolgozom és jár az agyam. A kérdésem adott. Egy olyan gyógyszer, szer, anyag bármi kellene amivel ki tudom ezt a "fájdalmat" kapcsolni, alszom tőle, vagy egy "másik világban" találom magam, csak meneküljek meg ettől a fájdalomtól és a valóságtól. Jártam már pszichológiai kezelésekre és nem segített semmit. Köszönöm a válaszokat és a segítséget!2022. jún. 10. 19:34
11/68 anonim válasza:
10: hát ez a “kárt okozok magamnak” elég gyanús jel. Az miért nem opció, hogy elmész pszichiáterhez?
12/68 anonim válasza:
Keress valami zenét, ami jó neked.
13/68 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem, hogy borderline lenne. Egyszerűen csak menekülnék máshova... Már voltam ott, mint írtam, de nem tudott segíteni.
2022. jún. 10. 21:09
14/68 anonim válasza:
Ja te annyira különleges vagy, hogy csak rajtad nem segít a gyógyszer sem, mi?
15/68 anonim válasza:
14# Nem kellene bántani kérdezőt!
16/68 anonim válasza:
Nem akarom bántani, de ez az állandó önsajnálat nem fog segíteni. Ha üres az élete, akkor irány a pszichoterapeuta, ha rosszul van, mert depressziós, akkor van több 100 antidepresszáns, valamelyik csak beválik. Ez a racionális megoldás.
17/68 A kérdező kommentje:
Valami olyan gyógyszerrre gondoltam, ami erősebb mint amiket szedtem (szedtem antidepresszánsokat anno), és úgymond "kiüt", hogy ne tudjak a világról. Nem tudok létezik-e ilyen...
2022. jún. 11. 10:47
18/68 anonim válasza:
Vannak ilyen szerek, pl. műtéteknél ilyenekkel is dolgozik az aneszteziológus vagy a pszichiátriai zárt osztályon is használnak erős szereket az izgága betegek lenyugtatására. Biztonságosan csak orvos tudja adagolni, ismerve az egészségi állapotodat, nemedet, korodat, súlyodat, egyéb szedett gyógyszereidet, stb. Nem sajnálják tőled, csak alkalmas indok kell és kérés nélkül is adják.
19/68 anonim válasza:
A drog ilyen ami kiüt, de azt nem ajánlom szedni mert még rosszabb lesz a helyzeted. A valóság elöl nincs menekvés csak a halál. Nem igazán írtál konkrétumot így nem tudok tanácsot adni. De az hogy sivár az életed arról ki tehet?
20/68 anonim válasza:
Antipszichotikumok vannak, de nem éri meg szedni. Ne legyél már ilyen gyenge. Keress egy állást meg egy lotyót, dugjatok és elmúlik a depresszió. Nekem bevált a szex, jobb mint a xanax 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!