Féltékenységi rohammal mit lehet kezdeni?
Nem tudom hogy féltékenység-e vagy mi, fel se tudom ismerni az érzelmeket, azt se tudom mi bajom (tudom, vmi csökevényes lehetek). Nem vagyok szerelmes senkibe, nincs párom se, nem is szeretnék, de egyik ismerősöm összejött valakivel, és teljesen megváltozott a rossz irányba (vajh' miért nem szeretnék párt) De sztem akkor is kilennék, hogyha nem lenne ilyen változás. Egyébként is undorító, amit művelnek, hogy megjátsszák a hősszerelmest. Elég szánalmas.
Már túlvagyok azon, hogy szidom mindkettőjüket, ahogy a csövön kifér, de most már ez sem elég "kielégítő". Milyen mas lehetőség van ahol ezeket levezethetem, anélkül hogy bárkinek ártanék? 😅
Hogy lehet ezt túlélni? Csak mert amúgy is elég gáz ez a hozzáállás, meg amúgy se élvezem.
Tudom hogy ezzel most bunkó paraszt vagyok ezzel a hozzáállással, úgyhogy ne erről írjatok! Ha tudnék nem lennék ilyen, de esküszöm ezen ki vagyok ütve...
Jól mondod, csökevény vagy.
Mi a fäszt ütöd bele az orrod az ő dolgukba.
Változz meg...
Azért látom a szövegértésen par embernek van meg mit dolgozni...direkt leírtam...
#1 Ha ilyen egyszerű lenne! 😅 Amugy köszi!
#3 Igen ilyennel próbálkozok. Pl elterveztem, hogy a nyelvtanulásba kicsit jobban belemászok. De! Azt megtudhatnám, hogy miért lennék nárcisztikus? Csak mert ezt a szót már fűre fára indokolatlanul és divatkifejezésként is rádobják.
Például én a hibáimat belátva és felvállalva (ami nárcikra úgy tudom nem jellemző) kiírok egy kérdést arról hogyan léphetnek túl valamin, ami tudom hogy nekem se jó meg másnak se.
De én előbb számítok nárcinak, mint mondjuk az, aki rögtön kap az alkalmon, hogy földbe döngölhesse a másikat...? 🤔
Nem azt mondtam hogy az vagy, hanem azt, hogy LEHET!
Aki földbe döngöli a, másikat, nem feltétlenül az, lehet csak egy szemét, aki rossz döntést hoz.
Léteznek csendes nárcisztikusok is. Attól, mert funkcionálsz, még lehetsz nárcisztikus. De ez a pszichiáter dolga megítélni.
És igen, elég szánalmas ez viselkedés.
Látom mindenképpen nárcinak akarnak látni...Lehet hogy az vagyok, én már nem tudom...
Látom itt senki nem volt még féltékeny és mindenki szent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!