3 év remete élet és teljes bezártság után vissza lehet még térni az életbe? Főleg ha gyógyszerek, pszichológus nem használ?
22# Alig van infód kérdezőről, a körülményeiről a betegségéről de te gonoszul itelkezel.
Gratulálok.
Van olyan munka ahol nem havi 160 ezerért dolgozol.
Nem mondta hogy koltozzek el? Most mondom hogy fenyeget. Az nem minősíthetetlen egy “anyától”?
Ha ki sem bírok kelni az ágyból, nem eszem, fogytam 10 kilót, nem mehettem dolgozni a virus miatt, mostanra meg mar pszichotikus tuneteim vannak, reggelente hányok a szorongás miatt, akkor milyen munkát tudnál nekem elképzelni? Biztos alkalmas vagyok bármire es kapkodnak utánam.
Kérdésben írod, hogy: "... Főleg ha gyógyszerek, pszichológus nem használ?"
Nem tudom eddig hánynál próbálkoztál, ha ki se mozdulsz otthonról három éve, de nagyon fontos lenne megtalálnod azt, aki segít.
A tüneteid okainak feltárása és megszűntetése lenne a legjobb.
Akár családsegítővel is próbálkozhatsz, szokott ingyenes pszichológus lenni ilyen helyeken.
"Van olyan munka ahol nem havi 160 ezerért dolgozol."
Igen, valóban, van, de ha a pénzed hamarosan elfogy, akkor bármilyen munka jó, amiből valamennyi pénzed lesz.
Egyébként ha olyan súlyos a helyzet, hogy képtelen vagy kimozdulni otthonról, leszázalékolást is kezdeményezhetsz.
26, nem pont az lenne a törődés jele, hogy bejön hozzam es megmondja hogy ez így nem jó? Ehhez képest volt hogy 10 hónapig nem talakoztunk, utána is csak azért mert covidos lettem és muszáj volt teszteltetnem(tőle kaptam el)
Ha sirogorcsom van csak fenyeget hogy kussoljak el.
Ha felhozom hogy ne beszéljen ki és ne mondja el hogy mennyire beteg vagyon akkor fenyeget hogy kib.sz
Részben az utálata amit kiskoromtol kimutat a felelős hogy ennyire szarul vagyok
27, olyan súlyos a helyzet mivel 3 eve nem mozdulok ki. A gyógyszert is online iratom. Pszichologusnal 5x voltam, de keltem hogy leszazalekonanak…
Azt meg bevallom hogy arufeltoltonek nem akarok elmenni… fizikailag, lelkileg sem bírnám, érettségivel meg bem tudom mit lehet kezdeni. A gimi is nagyon nehéz volt, mert mar ott is szorongtam, ájuldoztam, valószínűleg adhd-m is van. Vert izzadtan mire eljutottam az érettségiig
Folyamatosan lenne érdemes járni pszichológushoz, hogy eredmény legyen, akár online is. A lelki folyamatok kialakulása is sok időt vett igénybe, a megoldásuk is lassú lehet, sajnos.
Ha a pénz fogytán van, bármilyen munka jó lehet ideiglenesen.
Nekem vannak ismerőseim, akiket pszichés problémák miatt leszázalékoltak, nem olyan tüneteik vannak, hogy otthonról nem tudnak kimozdulni. Mindenkinél egyénileg döntenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!