Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a pszichiáteremnek megmondo...

Ha a pszichiáteremnek megmondom, hogy nem szeretnnék többé gyógyszereket szedni, lesz valami következménye? Elküld egy pszichiátriára?

Figyelt kérdés

Egy bizonyos helyre járok, ahol több szakember is van, ugyanoda járok pszichiáterhez, pszichológushoz, és fogok majd csoportterápiára is. Pdszichológushoz és csoportra továbbra is szívesen járok, csak a gyógyszereket szeretném elhagyni.

Antidepresszánst szokott felírni, eddig kettő félét próbáltam, egyik sem használt. Régebben próbáltam már kétféle hangulatstabilizálót is, azok sem használtak.

2022. márc. 27. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem megengedte, tök normálisan állt hozzá ehhez a dologhoz. Semmi következménye nem volt. Persze, vannak olyan betegségek, ahol muszáj, de nálam Borderline személyiségzavarnál megengedte, hogy ne kelljen, mert úgyse használt
2022. márc. 27. 11:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, én is borderline vagyok.
2022. márc. 27. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi következménye nincs. Ez a tedöntésed. Neki meg azért jobb mert semmi felelőssége nem lesz ha rosszul leszel.
2022. márc. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!