Öngyilkosság előtt írjak búcsúlevelet?
29 éves vagyok. Igazából az egész életemet , ha nézem, sosem voltam boldog, eddig reménykedtem, hogy majd jobb lesz, de nem. Sosem tudtam beilleszkedni sehova sem, persze ez nem a többiek hibája, hanem az enyém. Sosem lesz kiegyensúlyozott életem. A módszeren gondolkozok márcsak, szeretnék fájdalommentesen meghalni. Az lenne a jó, ha egyik este, egyszer csak elaludnék.
A búcsúlevélen azért gondolkozok, mert nem akarom, hogy lelkiismeret furdalása legyen a rokonaimnak , de értsék meg , mentális problémáim miatt ez nem megy tovább. Negatív kommenteket nem kérek!
PONTOSAN erre való az EMDR!
> mult okozta szinte feldolgozhatatlan gondjaimbol
Valahogy vontasd magad el egy terápiára, ha egyedül nem megy, kérj meg valakit, hogy kísérjen el elsőre!
Én már pár embert elkísértem az első terápiájára, neked is kell legyen valaki, rokon, barát, munkatárs, aki erre hajlandó. Akár ez az ex barátnőt is meg lehet kérni!
Tedd meg magadért! Ennyi esélyt megérdemelsz!
Egy hónap múlva betöltöm a 30. életévemet.
Soha SOHA nem volt párkapcsolatom.
Rengeteg férfi volt az életemben, akik kivétel nélkül mind szexre használtak majd eldobtak.... többük családos. Ráadásul szerelmes házas..
Családom nincs, anyukámmal nem tartom a kapcsolatot 8 éve, barátaim sincsenek, nem tudok szocializálódni. Borzasztóan érdekes ez.... abszolút nem tudtam soha beilleszkedni se iskolában, se munkahelyen.
Sokszor gondolkodtam én is ezen, de aztán arra jutottam: innen hova lejjebb?
Innen már lejjebb úgy sincs, így aztán akár el is engedhetem a dolgokat.... le kell sz.rni mindent és mindenkit, csak magadra gondolj.
Tedd azt, amit szeretnél, anélkül hogy bármi vagy bárki véleménye vagy akarata érdekelne.
Nem az öngyilkosság a megoldás. Azzal csak a gyávaságod bizonyítod.
Azonos korban és nemben vagyok veled kedves kérdező, és hasonlóan látom én is a saját életemet mint te (ezért is kerültem erre az oldalra), de hihetetlen, hogy a 'jan. 3. 10:24' válaszoló micsoda kedves dolgokat írt le így ismeretlenül is. Fantasztikus, amilyen pozitívként leírta a saját életét és gondolatát, hihetetlenül jó volt olvasni. Örülök, hogy léteznek olyan pozitív személyek, mint Ő is, miattuk lenne érdemes élni.
Kérdésedre válaszolva én fogok írni búcsúlevelet anélkül a rokonságnak ötlete sem lehetne, hogy mi is történt valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!