Van itt olyan, aki öngyilkos akart lenni, és búcsúleveleket is írt? Vagy olyan, akinek búcsúlevelet írtak?
Ha öngyilkos akartál lenni és írtál leveleket:
Kinek/ kiknek írtad? Miket írtál bele? Azt, amit köszönsz nekik, vagy amiért haragszol rájuk? Miután mégsem lettél öngyilkos, mit csináltál a levelekkel? Eltüntetted őket vagy megtartottad?
Ha te kaptál búcsúlevelet: Mi volt benne, mit írtak neked? Hogy reagáltál rá? Megőrizted?
Tudja itt valaki, hogy az öngyilkosok hány százaléka ír búcsúlevelet? Van erről valahol valamilyen statisztika?
Előre is köszönöm, ha válaszolsz! Akinek úgy jobb, az privátban is írhat!
Összeségében az egész családnak írtam arról hogy milyen érzelmeket éltem át és hogy mik zajlanak bennem amikor azt hittem meg kell tennem. Illetve a testvéreimnek írtam külön-külön személyesen is.(szüleim nem élnek)
Nem tartottam meg a leveleket és nem is akarok arra gondolni hogy mekkora baromságot tettem volna azzal,ha feladom. A szomszédom volt az aki megmentett. Sosem fogom elfelejteni ezt neki.
Igen hagytam 1-2 búcsú levelet
Sajnos sok rosszat kaptam az élettől :(
Én is írtam néhányat. Mind eldugtam az alkalmas pillanatra várva,de a szüleim megtalálták. Nagyon megbántam.
Remélem nem készülsz valami rosszra, amiért ezt kérdezted😢❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!