Öngyilkos akarok lenni, de nem akarok öngyilkos lenni?
Tudom fura mondat...
Állandóan- éjjel nappal-az öngyilkosságon jár az agyam. Fejből tudnék minimum 5 halálos tervet, eszközök is van hozzá...A fura az, hogy semmi okom nincs rá, "csupán" állandó késztetést érzek arra hogy megöljem magam...énidegen az egész gondolat, mégse tudom kontrollálni. Néha jó érzés a tudat, hogy meg tudnám ölni magam, máskor viszont félek, hogy tényleg megteszem...
A kérdés az lenne, hogy ezzel hová lehet fordulni tb alapon? Háziorvos és majd továbbküld? Hogyan lehet eljutni szakemberhez?
(És egyáltalán mi lehet ez az egész..?)
Előre is köszi a válaszokat.
20/n
A válaszom is furi lesz, de ha okos vagy, akkor megérted. Én arra szoktam gondolni, hogy megmászom a Himaláját. De azt is tudom, hogy NEM KELL megtennem, ezek csak gondolatok.
Háziorvos a pszichiátriára fog beutalni, amit nem nagyon javaslok.
Én is a pszichiátriát ajánlom.
Nagyon rossz, amikor csak erre bírsz gondolni, és tapasztalatból mondom, hogy ez nem ugyanaz a kategória, hogy megmásszam-e a Himaláját vagy sem.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!