Mit tegyek, ha sokszor akarok öngyilkos lenni?
Nincs már olyan rossz életem, van egy nagyszerű párom, jó munkahelyem, anyagilag sem állunk rosszul stb.
De mégis olyan nyomorultul érzem magam évek óta, napi kb 5x jut eszembe legalább, hogy megölöm magam. Főleg azért, mert rengeteget rettegek dolgoktól, hogy mi lesz, hogy lesz, mi van ha rossz történik stb.
Mit tegyek, hogy ezt elfelejtsem?
Tavaly voltam a pszichiátrián is, de nekem nem segített.
Öngyilkos csak egyszer akar lenni akárki is. (utána már semmit nem akar)
Ergo nem gondolod komolyan. Hessegesd el a gondolatot. A jó dolgokat vedd észre, és élj a pillanatoknak!
Szia!
Talán nem jó orvost találtál. Érdemes lenne egy másikkal próbálkoznod.
Akár pszichológus is segíthet, ő csak beszélget.
Nem tűnt fel nektek, hogy a kérdező szorong?
Van a neten amúgy csomó ilyen szorongás teszt, érdemes lehet megcsinálni.
És tényleg menj másik orvoshoz, attól még, hogy egy nem vált be, nem jelenti azt, hogy másik sem tud segíteni.
1 hónapot feküdtem a Balassa utcai pszichiátrián, de nem igazán éreztem utána se jobban magam.
Az akkori orvosom javasolta.
Utána jártam terápiás csoportba, de az sem sokat segített.
Antidepresszánst szedtem és nyugtatót, de akkor sem voltam fényévekkel jobban, hónapok óta már nem is szedem, mert csak rászokok.
Lehet tényleg új orvost kellene keresnem, de már nem hiszek annyira abban, hogy rajtam bárki is segíthet. Ha a párom nem lenne, réges rég megöltem volna magam ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!