Hová fordulhatok SOS-ben, ha hirtelen "észreveszem, hogy öngyilkos akarok lenni"? Kórházba bemehetek?
Szedek antidepresszánst, nyugtatót. Régóta vannak öngyilkossági gondolataim, de sose gondoltam még komolyan és / vagy mindig még épp időben észhez tértem. De ha hirtelen azt érzem, hogy baj van, mit tehetek Azonnal?? Hova mehetek? Kitől kérhetek segítséget?
Kórházban, egészségügyi intézményben ellátnak vagy elzavarnak, ha ilyennel állítok be?
(megbízható családtagjaim, barátaim nincsenek, akikhez ilyen esetben fordulhatnék)
25N
Köszi a választ! Ez a szám el is van mentve a mobilomba amúgy. De tőlük is ugyan ezt kérdezném meg, ha ilyen helyzetbe kerülnék: hogy hová mehetnék?
Fizikai védelemre lenne szükségem olyankor, úgy érzem, ami telefonon keresztül nem megy :-/
Biztos vagy benne, hogy fizikai védelemre van szükséged?
SBO-ról egyébként nem küldenek el.
Köszi!
Hát én azért nem mernék rá mérget venni, hogy nem küldenek el. Remélem, nem kell kipróbálnom sosem :-)
Köszönöm. Fogalmam sincs igazából, hogy eszembe jutna-e, vagy milyen dolgokat gondolnék... Csak olyan félelmetes számomra a gondolat, hogy ha bármi "sos helyzet" volna, nem vagyok benne biztos, hogy kapnék szakszerű segítséget.
Köszi mindenkinek, aki írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!