Kiléptem a komfortzónából, újrakezdtem az életemet. Miért találtak meg újra az öngyilkossagi gondolatok?
27 vagyok, nemreg költöztem Pestre. Új környék, új munka, új ismerösök (nehany). De Amint lezajlott a pörges, es az ujdonsag, Ismet visszatertek a gondolatok.
még mindig élek...hurrá. bar meghalnék/meghaltam volna ekkor meg akkor.
munka olyan amilyen, nemreg kezdem de mar valtani akarok, nezegetem a lehetosegeket.
van baratnöm, nemreg ota, de nem az igazi, szakitason gondolkodom mert erzelmileg uresseget erzek.
Jartam pszichiáternel tavaj ugy 4-5 alkalmat, de par napnal tovabb nem ereztem jobban magam, hiaba probalta visszaepeteni az önbizalmam.
Folyamatosan azt erzem, hogy sehol nem tartok az eletemben, jobb kocsi kellene, egyedül élni mar (nem lakotarssal, mint most) nivosabb életszinvonal.
A csaladom mindenben tamogat, rajuk nem lehet panaszom, de eppen ezert nekik nem is beszelhetek erröl.
Boldognak kellene lennem, de nem vidit fel semmi, nem kapcsol ki semmi, folyamatosan csak magamat marcanggolom, miert tartok csak itt...Es barmibe kezdek nem forrja ki magát rendesen évek ota...
edzek, kondizok, futok, úszok, és szaunázni is járok.
mindegyikben csak az idötartamuk kb harmada alatt tudok kelloen fókuszalni. a tobbiben csak ugy vagyok.
Új ismerősök. Legyél társaságban, mert egyedül könnyebben megtalálnak ezek a gondolatok. Kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok én is.
Egy olyan munka amit élvezettel,nagyobb kedvvel csinálsz, talán segít. Egy olyan partnerkapcsolat ami jobb ennél, talán segít. A tudat hogy nem vagy egyedül, talán segít. Egy szakemberrel való beszélgetés újra, talán segít.
Az hogy kiléptél a komfortzónádból, bátorságra vall, mivel megfogalmaztál célokat ezért irány is van. Mostmár csak oda kell tenned magad 100%ban és hamarosan meglesz az eredmény,ami automatikusan növeli az önbizalmad, hogy igen, meg tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!