Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom az élet kihívásait....

Nem bírom az élet kihívásait. Másnak is ilyen? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Ma alig csináltam valamit, délután pedig feküdtem. Ekkor hívtak fejvadász cégtől munka ügyben. Alig nyöszörögtem valamit elhaló hangon, pedig értek azokhoz a feladatokhoz ami oda kéne. De így kudarc élmény maradt bennem. Azt kívánom hogy földelnének el.

És minden ilyen szerencsétlenül alakul körülöttem.

2021. dec. 9. 16:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igen, TB-s.

Ritkán utal rá, hogy a közösség jó lenne, vagy ritkán előhoz egy kérdést, amin gondolkodhatom, de ezek kb itt annyiban maradnak.

2021. dec. 9. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Könyvet ajánlok: M Scott Peck: A járatlan út.

Nekem a hit segített, hogy megbirkózzak az élet kihívásaival. 180 fokkal megfordította a hozzáállásomat.

2021. dec. 9. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Gondolom, nincs pénzed magánterapeutára. Pedig jó lenne. Mennyi ideig tart egy ülés, milyen gyakran?
2021. dec. 9. 19:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Jelenleg nincs rá pénzem.

50 perc. Ha sikerül gyakran találkozni, akkor két hetente, korábban havonta.

Ha közbejön valami (náluk), akkor 2-3 hónap is kieshet.

2021. dec. 10. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ez semmi, ez nulla. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem veszel részt terápiában. Ez kb annyit ér, mintha egy cukorbeteg hetente egyszer kapna inzulint. Próbálj meg intézkedni (nem biztos, hogy sikerül), hogy vegyenek rendszeres terápiába. Minden szökőévben egyszer elbeszélgetni, az nem terápia. Márpedig arra van szükséged.
2021. dec. 10. 14:03
 16/17 A kérdező kommentje:

A kéthetente is nagyon ritka?

Nektek milyen megvalósítható, kis lépéseket talált ki a magán pszichológus?

2021. dec. 10. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
A rendszeres, kihagyás nélküli kéthetente való találkozás az abszolút minimum! Ezt nem lehet más ötleteit átvéve távkezeléssel megoldani, a kapcsolat gyógyít és a rád szabott ötletek és a megvalósítás figyelemmel kísérése. Csinálni kell dolgokat, cselekedni, keresni, hogy mi okoz örömet és megdicsérni magadat. Társaságba menni. Az önbecsmérlő negatív gondolatokat átírni.
2021. dec. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!