Valakinek még használt a "zeneterápia" szorongás, depresszió ellen?
Szerencsére még nem kellett semmilyen orvos által felírt gyógyszert szednem, de nem tudom elképzelni hogy bármi olyan jó hatást gyakorolna rám mint a zene. Mint ha intravénásan kapnék valami drogot! :)
Amúgy extrémebb halál metált hallgatok általában. Ajánlanám... de emberrel még nem találkoztam akinek rajtam kívül tetszik XD
(4 éve magányos elvált apa vagyok, sokat fantáziálok az öngyilkosságról, esélyes hogy már gyerekként is hajlamos voltam a depresszióra)
Nektek mi a tapasztalatotok? Milyen zenét szoktatok hallgatni ha szükségetek van arra hogy valami kizökkentsen?
Nekem a csend segített depresszió alatt. Nagyon mélyen voltam és csak úgy tudtam kimászni orvos nélkül, hogy mindent 1000x átgondoltam, amihez kellett a csend.
Egyébként meg milyen az az extrém halál metál? Még sose hallottam róla.
Hát én imádtam a zenéket
Igaz a kellemes disco .mulatós
Romantikus stb de kb 6 éve lett egy fülzúgásom állandó mély magas 300 hz 8000hz
Azóta szorongás generalizalt szorongással depressziós tünetek mellett minden zaj
Zavar beszéd filmek zene
Semmit sem hallgatok
Persze tv sem érdekel politikai meg semmilyen sem
Mindig a csendet nyugalmat keresem szinte mindig fuldugot
Használok hogy minél nagyobb
Csendben lehessek
Sajnos ez már így marad
Nincs rá gyógymód
Csak egy de azt azért kihagynam "egyenlőre"
Üdv mindenkinek
2 vagyok akkor velem nagya baj ha semmi nem érdekel sőt az erős fények is zavarnak
No nem baj mert 55 vagyok
Nem kell már
sokáig szenvedni
Aztán csend lesz még sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!