Ez ellen mit lehet tenni? Nagyon kétségbe vagyok esve még a depresszió is elő jön. Lényeg az hogy nagyon nagyon szeretnék orvosi egyetemre menni jövőre de van 6 hónapon hogy felkészüljek rá.
A magántanárom azt mondta hogy hanyagoljam mert el vagyunk maradva majd következőre
Elkezdtem tesztet csinálni de abbahagytam mert nem mindenre tudtam a választ es úgy érzem hogy mégsem fog menni ezért magam alatt vagyon nagyon most is. Mi lenne a megadás?
(ha esetleg valaki tudna egy tanárt aki ennyi idő alatt nagyon jól félkészít azt nagyon meg köszönném)
Már bocsánat, de érettségiig kb. nulláról fel lehet készülni ötösre kémiából és bioszból is. Sz.r a tanárod.
Megjegyzem egyetem alatt ezt a mennyiséget 7 hét alatt kell megtanulni.
Hát nézd. Egy próbát megér, de állj neki úgy, hogy max nem sikerül és jövőre.
Viszont a teszteket ne hagyd abba amiatt mert nem megy tökéletesen. Csináld végig (ne csalj benne!) és ellenőrizd le. Fontos, hogy tudd, milyen szinten vag ymost. Ha kijön, hogy 30-40%, akkor elég egyértelmű, hogy sokat kell még tanulnod.
2esre ne hallgass, vszeg rég volt már neki az érettségi. Egy emelt szintű kémiát vagy bioszt nem olyan egyszerű összehozni és nem mindenkinek van rá érzéke. Pláne, ha közben hozni kell matekból, magyarból meg idegen nyelvből is a 80-90%-ot.
Szerintem tojd le a tanárod véleményét és mindenki másét is. Ha szeretnél orvosira menni, mehetsz. Tök mindegy hogy első vagy a harmadik kémia javító érettségivel lesz meg az elegendő pontod. Egy év csúszásra lehet pozitívan is tekinteni.
Szerintem tanulj úgy érettségire, mintha nem mondott volna ilyet a tanár.
Egyébként meg gyakoribb óra alkalmakkal csak jól jár anyagilag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!