Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Befüvezve a lent leirtak...

Befüvezve a lent leirtak normális jelenségek???

Figyelt kérdés

Belazulok teljesen mindenben, pl az iras sokkal lazabb es olyan szállós kicsit

viszont a hangokat kiélezve hallom meg. Kiélesedett a hallásom, olyanra mint a kutyákéxdd

A hangokat kicsit érzem is hogy az energiái verdesnek kicsit fogalmazzunk így

Éles de laza érzések közbe mimtha kicsit lebegnél is a levegobe folyamatosan

Fhu meg nagyon tompa lettem de kvajoooo

remelem erthetoen fogalmaztam😂😭🙏

ma 20:45
1 2
 1/11 anonim válasza:
Orvosilag ezek teljesen normális reakciók. Azt javaslom, hogy ne szokj hozzá, mert egy idő után már nem lesz buli, emellett káros hatásai is vannak.
ma 20:51
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted hogy mar nem lesz ilyen buli?

hallod nekem ismerosom mondja hogy nekem nem szintetikazni kene hanem fuvezni. Ugy voltam vele hogy akkor probaljuk meg, veszek magamnak is fuvet otthonra hatha tezszeni fog mondom a semminel jobb megis. Most, amióta már az ELSŐ SLUKKOT is szivom, onnantól vagyok így utána minden szívásnál egyre jobban ver le a cucc

ma 20:56
 3/11 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy minden szívásnál egyre jobban ver le a cucc? Elméletileg ennek nem kellene így kinéznie.
ma 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz ilyen buli. Nem fogsz tole rohogni, nem lesz mas az erzekelesed, nem lesznek szokatlan felismereseid, csak tompa leszel, motivalatlan, tarsasagnak unalmas. Amikor nincs, akkor meg alkattol fuggoen levert vagy hisztis. Ha nincs szerencsed, akkor mentalis vagy testi problemaid is lehetnek. Amikor vegre abbahagyod, nem fogod tudni hogy mennyi idot vesztettel, es mi mindent csinalhattal volna helyette, mire lettel volna kepes ha inkabb massal foglalkozol es nem csak leszarod. Nem erdemes rendszeresen szivni hosszu tavon.
ma 21:07
 5/11 A kérdező kommentje:
de dragam eloszor valaszolj mar te a kerdesemre amiket elobb feltettem neked😂🙏❤️
ma 21:08
 6/11 A kérdező kommentje:

igen persze teljesen ertem amire gondolsz de ennyi szar dolog utan ami az elmult heten tortent, egy ilyen cigit elszivni erre tudod milyen jooo? olyanjoooo

🤣🤣🤣

ma 21:11
 7/11 anonim válasza:
Igazából én válaszoltam rá. Normálisak a tüneteid. Egyébként egyetértek a 4-es válaszolóval. Mint én is említettem, ne csináld ezt a tevékenységet nagyon. Ezen a kérdésen kívül nem tettél fel többet.
ma 21:11
 8/11 A kérdező kommentje:
olyan vicces minden, megis kicsit masmilyenek az érzékelések...ugy tudnam megfogalmazni hogy jon random xy erzes ram es azt az erezest eppen akkor nagggyooon mélyen lassan és kellemesen élem meg, olyan áhh bizserget minden🤣
ma 21:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Amugy ha ez a kerdes igaz lenne es/vagy nem lennel agyhalott, akkor ide irkalas helyett betenned a kedvenc filmedet vagy jatekodat, aztan azzal foglalkoznal a kovetkezo par oraban.
ma 21:15
 10/11 A kérdező kommentje:
JAAAAA TENYLEG BOCSI nemszoltamXD
ma 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!