Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lehet kuloultrofóbiám...

Miért lehet kuloultrofóbiám (bohóc-fóbia)?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 5. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Mert annyira különleges vagy.
2021. aug. 5. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Fóbia bármire lehet, mert a tudattalan generálja. A tudattalanban a "miért?" kérdés értelmezhetetlen, ugyanis ott nincs logika, asszociatív módon működik.

De a fóbiák jól gyógyíthatók:

https://www.youtube.com/watch?v=mS8Stv7G9qU&t=68s

2021. aug. 5. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ráttátárárárá ráttátááráá ráttátáárá óóóóóóó.

https://www.youtube.com/watch?v=vSM_Z9udox0

2021. aug. 5. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
A bohocok rohadtul idegesito es perverz kinezetuek. Csak ugye eleg konnyu elkerulni oket. Ellentetben azzal, mikor valakinek a likacsos texturatol van fobiaja, a szo nem jut eszembe, es minden szelet kenyer, kavehab egy remalom.
2021. aug. 5. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyerekkorodban voltatok cirkuszban? Vagy láttál egy ilyesztő filmet? Pl Az (1990) Stephen King. Én sem szeretem őket. Voltunk egyszer cirkuszban. Mindenki nevetett (szinte mindenki), de számomra semmi sem volt vicces, amit csináltak. Idegesített, illetve szánalmasnak találtam. Ez a megszokottól eltérő kinézetük az, amivel ki akarják váltani az emberek figyelmét. Vicces dolgokat csinálnak, hozzá vicces arcokat vágnak. A legtöbb embernél bejön. Akinél meg nem, annak csinálhatnak bármit. Nem lesz vicces.
2021. aug. 19. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!