Mit tegyek ha nincs semmi célom,semmihez nincs kedvem,még élni sem?
Öt napja szedek gyógyszert amit pszichológus írt fel,azóta még rosszabbul érzem magam.Ezalatt a pár nap alatt elkezdtem cigarettázni(előtte soha nem szívtam),és azóta annyi eletkedvem sincs mint amennyi előtte volt,plussz még több öngyilkos gondolatom van.Ez a gyógyszer hatása szerintem,csak azt nem tudom hogy így javulok,vagy cserélni kell a gyógyszert.
21/F
Kitartást, pár hét múlva hatni fog az antidepresszáns! Addig próbáld meg elterelni a figyelemedet: edzés, séta, túrázás, zene hallgatás, film nézés, diákmunka, olvasás, főzés/sütés, beszélgetés barátokkal...
Jársz pszichoterápiára? A pszichológussal beszélni kellene az öngyilkossági gondolatokról.
Van egy film, aminek öngyilkosság a témája, Jóccakát anya! Sissy Spacek játszik benne.
Depresszió témában egy jó önéletrajzi könyv Elizabeth Wurtzel: Prozac ország. Popper Péternek van egy könyve Hogyan öljük meg magunkat?
... hogy érted azt hogy nincs célod, pályaválasztás, munka?
Akkor az a cél, hogy találj célt. Megtaláld hogy mivégre vagy a világon. De ha nincs is semmihez kedved per pillanat, muszáj valamiből megélni. Ezért kérdezem. :)
Az élet értelme lehet a család, vagy Isten. Nekem utóbbi például, mivel nincs családom. Van aki a hivatásában talál célt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!