Mit tegyek ha nincs semmi célom,semmihez nincs kedvem,még élni sem?
Öt napja szedek gyógyszert amit pszichológus írt fel,azóta még rosszabbul érzem magam.Ezalatt a pár nap alatt elkezdtem cigarettázni(előtte soha nem szívtam),és azóta annyi eletkedvem sincs mint amennyi előtte volt,plussz még több öngyilkos gondolatom van.Ez a gyógyszer hatása szerintem,csak azt nem tudom hogy így javulok,vagy cserélni kell a gyógyszert.
21/F
Az antidepresszánsok az első pár hétben, a hozzászokás alatt felerősíthetik az öngyilkossági gondolatokat, ez le is van írva!
Tehát ezt tudatosítsd hogy a gyógyszer miatt van.
Nagyobb valószínűséggel lehetnek ilyen gondolatai:
- ha korábban már voltak öngyilkossági vagy önkárosító gondolatai.
- ha Ön egy fiatal felnőtt. Klinikai vizsgálatokból származó információk szerint az antidepresszánsokkal kezelt, pszichiátriai betegségben szenvedő fiatal felnőttek (25 évesnél fiatalabbak) esetén magasabb az öngyilkos magatartás kialakulásának veszélye.
Ha bármikor önkárosító vagy öngyilkossági gondolatai támadnak, azonnal keresse fel orvosát, vagy menjen kórházba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!