Mennyi ideig kell pszichiátrián lennem öngyilkossági kísérlettel és valszeg evési zavarral?
Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy be kell mennem, de jaaaa, nagy valószínűséggel2021. ápr. 12. 13:25
31/81 A kérdező kommentje:
#31 Persze, várjál mindjárt küldök is egy félmeztelen képet magamról csak úgy az interneten xdd
#32 Egyáltalán nem vagyok az, tudom, hogy nem vagyok dagadt, de nem elég sovány. 50-ig le akarok menni mindenképpen.
2021. ápr. 16. 20:40
32/81 anonim válasza:
Nem lenne jobb ha fel szednél pár kilót izomba, edzessel?
Hidd el sokkal jobban néz ki egy izmos és sovány csaj, mint egy laposseggű botsáska
33/81 A kérdező kommentje:
#34 Edzek, azzal nincs probléma 😂
Egyszerűen félek attól, hogy átlagos bmi-m lesz, egyszer már sikerült, de utána addig nem ettem amíg újra le nem ment (asszem 3 nap volt)
Egyébként nem lány vagyok, genderfluid, biológiailag meg fiú
2021. ápr. 16. 20:46
34/81 anonim válasza:
#35 genderfluid? Ez mit jelent? Nem hallottam még
35/81 anonim válasza:
#35 most jelenleg milyen nemű vagy?
36/81 A kérdező kommentje:
#36 Az a lényeg, hogy bizonyos időközönként változik a nemi identitásom
2021. ápr. 16. 20:50
37/81 anonim válasza:
#38 az változik hogy kihez vonzódsz?
38/81 anonim válasza:
Most jelenleg milyen nemű vagy?
39/81 A kérdező kommentje:
#37 Jelenleg fiú
#39 Az nem
2021. ápr. 16. 20:55
40/81 anonim válasza:
Mikor leszel lány? Akkor van otthon tanga meg boxer bugyid is?
Melyik nemhez vonzódsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!