Mennyi ideig kell pszichiátrián lennem öngyilkossági kísérlettel és valszeg evési zavarral?
Figyelt kérdés
Még nem biztos, hogy be kell mennem, de jaaaa, nagy valószínűséggel2021. ápr. 12. 13:25
2/81 anonim válasza:
Öngyilkossági kísérlettel már bent lennél, ha meg most akarod csinálni, akkor vedd vissza az önsajnáltatást...
3/81 A kérdező kommentje:
Eddig 4x próbáltam meg és a legutóbbi kb. 2 hete volt, beszéltem róla a pszichológusomnak és ő mondta, hogy még mivel 18 alatt vagyok megbeszéli a szüleimmel, hogy bevihetnek-e, vagy mennyire szükséges, stb.
2021. ápr. 12. 14:59
4/81 anonim válasza:
Jól értem a kérdésed? 2 hete megpróbáltad magad meggyilkolni?
5/81 A kérdező kommentje:
#4 Igen, de most az a fontosabb, hogy mennyi ideig tartanának bent, ha bekerülnék
2021. ápr. 12. 15:03
6/81 anonim válasza:
Azt nem tudom. De miért akarod magad meggyilkolni?
7/81 A kérdező kommentje:
#6 Ez egy nagyon hosszú történet, toxikus család, elvárások, bűntudat, testképzavar, blablabla, tudod ilyen basic dolgok xd
2021. ápr. 12. 15:07
9/81 anonim válasza:
Hány éves vagy te...?
Hogyha nem voltál életveszélyben (már ha abban lettél volna, már bent lennél a pszichiátrián), akkor nem volt öngyilkossági kísérlet - esetleg bevettél két algopyrint, vagy önsajnáltatásból két apró karcot magadra vetettél... Ha tényleg meg akarnál halni, nem itt lennél, és nem írtál volna ki egy ilyen kérdést "xd"-vel... A fogalmazásodból, és az idegen szavak használatából azt tippelem, maximum 14 lehetsz.
Le lehet pontozni, de nekem ez egy elég kamu szagú kérdés...
Az, meg hogy meddig kell bent lenned a helyzet súlyosságától, pszichiáter, pszichológus, orvosok, viselkedésed döntésére épül.
10/81 anonim válasza:
#7 az xd-d-ből látszik mennyire gondolod komolyan azokat amiket írsz🙃🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!