Hogyan segíthetnék neki?
Ha ennyire nem javul én elgondolkodnék egy bent fekvős kezelésen.
Biztosan nem tetszik neki az ötlet majd,de ezt nem lehet csinálni a végtelenségig.
Pszichiáter - addig keresni, amíg megtaláljátok a megfelelőt számára - és NE szedjen ilyen nyugtató szrokat.
Plusz: tessék keresni neki valami elfoglaltságot - igen TE/TI, mert magától semmire nem fog menni - zene, sport, stb és elküldeni. Akár úgy is, hogy te elviszed és érte mész.
Muszáj kimozdítani akár erőszakkal is, mert amíg a szobájában gubbaszt, persze, hogy depis lesz, hiszen semmi inger nem éri.
Nekem segített a diákmunka (napi 4-5 óra, de hasznosnak éreztem magam, plusz nem volt időm a szr életemen agyalni), a sport, és hogy eljártam kirándulni.
Igen, rhadt nehéz volt rávenni magam, hogy menjek - én is szívesebben gubóztam volna a sötét szobámban -, de akaraterő és menni fog az.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot!:)
Már szed gyógyszert sajnos, a szorongásra frotint, de nagyon ellene van így csak akkor szedi ha már nagyon kiborul. Bentfekvésre pedig a doki mondta, hogy nem biztos, hogy jót tenne neki, mivel ott vannak lelkileg még betegebb emberek és lehet, hogy csak rosszabb hatással lenne ez rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!