Alkoholista apa hogyan segíthetnék?
4-es 56 éves apukám
3-as valszinüleg nem ismeri be viszont sztrok gyanuval szerencsére enyhe volt amivel volt korházban legyengült testileg nem nagyon tud mozogni vagyis tud járni kelni mosdora de kádba szerintem már nem tud bemenni viszont láttam amit nem szerettem volna vödörbe végzett kisdolog gondolom nem mindig tudott kimenni+tisztátlan alsónemű
2-es 19 kerületben hol van pszichiátriai gondozó,alkoholelvonó intézmény(mennyibe kerül a kezelés,eltudják látni,szállásolni,ne ideglenesen hanem hosszú távra)
Állandoan nem tudok ott lenni vele szerintem állandó felügyeletre szorulna amenyire látom fürdetés,takaritás(tisztaság hiánya,mozgáshiány, lehet hogy otthon mozog valamit minimálisat takarit gondolom amit tud de mivel nem vagyok ott nem látom csak a tisztaság hiányát amiota a haláleset történ,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!