Hogyan segíthetnék alkoholista barátomnak?
Ő felismerte már,hogy nem jó amit tesz ?
Ha szeretnél neki segíteni akkor ezt kéne vele megértetni,hogy ennek nem lesz jó vége.Ha belátja,hogy tudja mit tesz,de nem akar változtatni,akkor sajna ez van.Szabad döntés,hogy ki akar bemenni ilyen elvonókra
Nem tudsz neki segíteni, ha önként nem akart bevonulni. Mert ilyen súlyos esetben már orvosi segítség nélkül belehal az elvonási tünetekbe, ha egyik pillanatról a másikra letenné.
Segíteni Isten is azon tud, aki szabadulni akar, és meggyűlöli a függőségét.
Amíg ő nem mondja ki hogy alkolista vagyok addig inni fog.
Hát nem tudom hol tudnának neki segíteni.Ha gondolod kérj segítséget szüleidtől.
Kényszerkezelés tudom, hogy nincs. Látok rajta talán hajlandóságot, hogy bevonulna. Viszont nem tudom hova kellene vinni. Hol vannak bentlakásos elvonók, hogy lehet ilyen helyekre bejutni?!
Az elvonási tünetekkel is tisztában vagyok, neki már nagyon durván lennének, pont ezért kellene bentlakásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!