Az anyám alkoholista, hogyan segíthetnék?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, és anyukám már egy ideje küzd az alkohollal. Én már nem élek vele, kb 7éve. Gyerekként is láttam, hogy problémája van, de nem tettem semmit mert féltem tőle. Akárhányszor szembesítem a betegségével, meg rám ez milyen hatással volt, ő elkezd sírni és bocsánatot kérni és a levegőbe ígérgetni. Most már nem hiszek neki, mert a volt szekrényemben keresgélve (még a saját cuccaim vannak benne) rátaláltam 2 teli üvegre és nagyon elborzasztott a látvány, hogy már az én dolgaim közé dugja el ezeket. Belátom régóta szüksége van a segítségre de nem tudtam, hogy én mit tegyek. De már tudom, hogy minél hamarabb cselekedem, annál többet lehetek vele és talán megismerhetem azt az oldalát is amelyik nem ismeri az alkoholt. Kérlek segítsetek, hiányzik az anyukám már nagyon régóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!