Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
A lányom depresszióval és szorongással van diagnosztizálva. Több pszichológushoz, pszichiáterhez is elvittük már, de meg mindig nem javul. Hogyan segíthetnék neki? Borzalmas látni, hogy nincsenek céljai, életkedve, barátai, nyugtatókon él, ellök mindenkit magától.2021. márc. 2. 20:15
1/25 anonim válasza:
vidd több szakemberhez. rengetegféle terápia van már, egy csak jó lesz neki. ő meg akar gyógyulni?
3/25 A kérdező kommentje:
Nehéz rajta eligazodni, ellök minket is magától. De ahogy látjuk rajta igen, szeretne kijönni ebből az egészből. Egyedül a párját engedi közel magához...
2021. márc. 2. 20:23
4/25 A kérdező kommentje:
19 éves egyébként, igen velünk él.
2021. márc. 2. 20:24
5/25 anonim válasza:
a párján keresztül nem tudsz hatni rá? esetleg nem lehet hogy a párja az oka a depressziónak?
6/25 A kérdező kommentje:
Próbáltunk már, de neki is csak ugyanazt mondja amit nekünk. A párja sokat segített rajta egyébként, már előtte is ez volt a helyzet. Ha a barátjával van legalább boldog, meg ő kitudja rángatni a házból. Bár azt tudom, hogy a szorongására közrejátszik az, hogy állandóan attól fél kiszeret belőle a srác vagy elhagyja, nagyon sokszor mondja, hogy retteg ettől.
2021. márc. 2. 20:30
7/25 anonim válasza:
nagyon önbizalomhiányosnak tűnik. miért van ez? történt valami? iskolában sokat bántották?
8/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sokat. Amúgyis érzékeny ember, 15 éves koráig csúfolták az iskolában amiről nekünk sose szólt, majd egyszer észrevettük a vágásokat a karján, azóta van ez a helyzet.
2021. márc. 2. 20:38
9/25 anonim válasza:
ezen csak szakember fog tudni segíteni
10/25 anonim válasza:
Szívesen elbeszêlgetek vele.
Én vagyok az élő példája milyen egy elcseszett, gyökér, reménytelen nő lesz belőle.
Én 14 éves korom óta vagdosom magam, anyám sose vette észre, sokat bántottak anyám is.
6 éves kapcsolatban megcsaltak, utána kezdtem el a szexkapcsolatokat , hitegettek pasik, önbizalom az se tudom mi... Altatóra is ittam már öngyi szándékkal. Egyedül lakok, nem számíthatok senkire..
Tegnap kértem az első időpontom a pszichiátriára... Hogy elmegyek-e? Nem tudom... Lehet nem.
Nem mosolygok, nem nevetek, állandó félelemben vagyok, nem bízok senkiben.
Erre gyógyszereket egyelőre nem szedtem.
.
Bárcsak ilyen anyám lett volna.. nem tartanék itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!