Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy halmozottan mentális...

Egy halmozottan mentális beteg hogy győzze meg magát, hogy nem az öngyilkosság az egyetlen út, mikor az emberek többsége egészséges és fogalmuk sincs erről a szenvedésről?

Figyelt kérdés
Borderline vagyok, ami szeritem mar önmagában elég indok arra, hogy ne éljek tovább, de mellé még régóta depressziós is, ami maga a földi pokol es szorongok is. Kapcsolatokat kialakítani sosem tudtam, ezért a magány is brutálisan kínoz. Minden nap szenvedés es mellé meg látom a rengeteg normális embert a világban, akik normális emberi dolgokat csinálnak, kapcsolatuk van, gyerekük lesz, szórakoznak, képesek a munkavégzésre es fogalmuk sincs, hogy mi az a depresszió... az ilyen emberek megértem, hogy élni akarnak, de tőlem miért várja el a társadalom, hogy szenvedjek? Ha valakinek ilyen szinten pokol a létezés, ezzel az élet is üzen, hogy vess véget neki. Miért maradjon eletben egy ennyire beteg ember, mikor a világ tele van nagyon szerencsés, egészséges, életképes emberrel, akiken látod, hogy mennyi szerencse éri őket, miközben téged csak a szerencsétlenség... es nem sajnáltatom magam, nem túlzok, csak kiváncsi vagyok itt mit gondolnak az emberek. A szociális fóbiám ellenére rengeteg halogatás után orvosi segítséget is kertem, de rajottem, hogy rajtam nem lehet segíteni. Örököltem a mentális gondokat plusz mellé meg nagyon szerencsétlen is vagyon es teljesen magányos. Milyen logika van abban, hogy en is éljek, mikor másoknak fogalma sincs, hogy mi az a mentális betegség?
2020. júl. 2. 03:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9es: köszönöm, hogy leírtad ezt a történetet, jó hallani, hogy egy borderlineos sztori es végződhet jól, eddig itt is csak borzalmas dolgokat olvastam róla es mindehol csak azt láttam, hogy így nem érdemes élni, ami csak meg inkább lehúzott. Thalassa házról, tunderhegyrol mar sokat olvastam, sajnos sokkal több negatívat. Plusz nyugodtabb pillanataimban nem is érzem, hogy lenne értelme befeküdni.

Azért azt leírom, hogy a nővéreddel sok köztünk a különbség. Egyrészt neki ott vagy te, mindig is úgy éreztem, hogy egy testvér rajtam nagyon sokat tudna segíteni, de egyke vagyok, ezt is sorsszerűnek érzem, csak hogy meg maganyosabb legyek. Másrészt a gyerek es kapcsolat nálam teljesen ki van zárva. 26 vagyok, meg soha nem volt kapcsolatom, teljes mértékben képtelen vagyok rá. Sokszor azt sem tudom eldönteni, hogy egyáltalán vonzodom-e bárkihez... a gyereknevelesre teljesen alkalmatlan vagyok, másrészt nálunk a családban rengeteg a mentális betegség, ilyen genetikai állománnyal meg ha képes lennék egy kapcsolatra sem vállalhatnék gyereket. Csak a teljes magány vár rám, sok mentális beteg csaladtagom végezte teljesen egyedül, maximum a testvérük volt velük, ami nekem nincs. Nem kötekszem, vagy sajnaltatom magam, ne vedd úgy, hasznos volt, amit leírtál.

2020. júl. 3. 05:44
 12/12 anonim ***** válasza:
mintha én írtam volna... és annyi mindent csináltam már, ami mást már rég megölt volna... szétvagdostam magam, úsztam a vérben, halom rivotrilra egy halom vodka, és semmi... más már rég belehalt volna... inkább cserélnék valakivel, aki élni akar...
2020. júl. 7. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!