Rögeszmék ellen antidepik segítenek?
A gyógyszer nem megoldás soha,tarts távol magad tőlük.
Az a bajod,hogy elfojtottál dolgokat és félsz,h bekattansz.
Semmit soha ne fojts el.
Hallgass a dokira, szedd a gyógyszert, nem kell hinni a gyógyszert démonizálóknak. Hasonló tüneteim voltak, egy évig szenvedtem vele, mire depressziós lettem, ekkor mentem el pszichiáterhez. Csoda, hogy te eddig bírtad.
A gyógyszerrel 2-3 hónapot is várni kell, mire beáll, remélhetőleg beválik, nekem elsőre sikerült eltalálni a megfelelő gyógyszert.
26f
Kérdező, most jársz pszichiáterhez? Mond el neki azt, amiket leírtál itt a kérdésben. Segíteni fog, és meg fogja ezeket beszélni veled. Következő alkalommal mindenképp mond el neki hogy aggódsz emiatt.
Egyébként...A gyógyszer nem egy rossz dolog, nem kell túlmisztifikálni. Ha nem lenne gyógyszer már rég meghaltam volna, tehát én gyakorlatilag az életemet köszönhetem neki.
Az antidepresszánst olyan 21 napig szedni kell, mire eléri a terápiás dózist és kifejti a hatását.
Emellé javasolnék egy pszichoterapeutát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!