Jobb lenne végetvetni a szenvedéseimnek?
Pszichológushoz/pszichiáterhez jársz esetleg? Ha nem, akkor ezt tudom javasolni.
Sport, mozgás, pláne napsütéses időben jót tud tenni.
Illetve a társaság, itt új barátokra gondolok, esetleg interneten keresztül is. Csak ne ilyen öngyilkos csoportot keress, inkább hobbival, sporttal kapcsolatban.
Keress olyan tevékenységet, amivel úgy érzed van értelme az életednek, pl. önkéntes munka.
Ezer más tippet is adtam szerintem.
Rég nem volt már öngyilkos hangulatom, önerőből húztam ki magam a depresszióból. Saját tapasztalatokat írtam.
Nem hiába mondják a sportot.
A testmozgás tényleg képes segíteni ezen emberek kedélyein
(saját tapasztalatból mondom,én 8 évig küzdöttem depresszióval,és szuicid gondolatokkal,és bár nem múlik el a sötét felhő rögtön mindenestől,de határozottan javul az ember állapota,ha elkezdi használni a testét)
Szintén saját tapasztalatból azt tudom mondani,hogy adj hangot a fájdalmaidnak. Ordítsd ki magadból,énekelj,rajzolj,játszd el egy hangszeren,májnkreftezz,alkoss valamit,amiben ki tudod adni magadból ezeket a dolgokat.
A depresszív/szuicid gondolatok,sokat tudnak tolni a kreativitásba,pláne tinédzser korban.
Sajnos sok depresszív embernek a szociális szinttartás is nehezére esik(még mindig saját tp),ezért nem tud rögtön új életet kezdeni,új barátokat keresni,stb.
A legfontosabb,hogy el kell hinned azt,hogy érsz annyit mint bárki más. Ha nem is többet,de legalább annyit.
Az élet sokszor tolja be a hátsó felünkbe a vesszőjét,de megéri kitartani!!!
*ez az utolsó mondtad csak a gyik trágárszűrője miatt nem lett konkrétabb.. :D *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!