59 kg-osan semmiféleképp nem csinálnak gyomorszűkítő műtétet?
Hatalmas adagokat kell ennem ahhoz, hogy jóllakjak. Kipróbáltam mindenféle étvágycsökkentőt, de semmi sem használt. Vitaminhiányom nem lehet, egészségesen táplálkozok, de azért néha eszek édességeket és hasonlókat. Sokat edzek.
Borzalmas szenvedés, hogy tartsam a súlyomat, de meghízni nem szeretnék. Szinte állandóan éhes vagyok. Hormonproblémám nincs, voltam kivizsgáláson. Komolyan az öngyilkosságon gondolkozok, nincs kedvem így élni tovább. 12 éve kínlódok a súlyom miatt. Elegem van belőle. Ha már megszülettem, és kénytelen vagyok ebben a nyamvadt testben élni, akkor legyen már valami megoldás a folytonos kínlódásra. Ha fizetek sokat, akkor sem csinálják meg a műtétet? Tegyük fel, hogy az életem múlna rajta, mert én így tovább nem kívánom folytatni. Akkor sem csinálnák meg?
Ide pszichiáter kell már, nem beszélgetés.
Gyógyszeres terápia + pszichoterápia... nincs más megoldás.
Pontosan ki kell vizsgálni a túlzott éhség okát.
Sajnos ismeretes több ilyen ritka betegség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!