Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbél gyulladásom van?...

Vakbél gyulladásom van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L

2013. nov. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Nem keptelen vagy lezarni " plósz janos ezt mondta plósz janos azt mondta" ennyire terjed a tudasod, annyit se tudsz h a kövek kulönbözö meretuek es van ami nem fer be az epevezetekbe
2013. nov. 6. 16:04
 52/58 anonim ***** válasza:
na figyelj,azért pár a sok közül belefér az epevezetékbe,unom már ezt a vitázást,mert szószerint vitázunk,szerintem mindketten makacsok vagyunk és képtelenek vagyunk ezt abbahagyni,én azt mondom h a végére lehet h már mindketten belekavarodtunk és már azt sem tudjuk h a másik mit írt,szerintem az egész nem ér annyit,h ezzel fárasszuk egymást,ha esetleg írtam olyat amivel megbántottalak,akkor ne haragudj:))
2013. nov. 6. 16:09
 53/58 anonim ***** válasza:

Nem gond, az emberek 90% a olyan kellemes es egyenes mint te, hogy a 90% ot felemlitsem, mert annyira szereted ezt a szamot

A vesekövek es epeköveket is merik az ultrahangon mert kul meretuek, gondolom ez is újdonság szamodra, mindegy nem haragszom, te se tedd, hogy igy radpiritottam, ma egy atlagosabb napom volt

2013. nov. 6. 16:18
 54/58 anonim ***** válasza:
azt tudtam,h az epeköveket és veseköveket is mérik, a veseköveket főleg a lézeres eltávolítás miatt nem haragszom:))
2013. nov. 6. 16:21
 55/58 anonim ***** válasza:
Azt mondtad h " az epekö mindig belekerul az epevezetekbe" szerinted plósz janos ezt gondolta, pedig ö csak az eshetöseget irta le annak, ha a kövek bekerulnek az epevezetekbe , akkor mi törtenik, HA
2013. nov. 6. 16:46
 56/58 anonim ***** válasza:
nincs ott a "ha" a mondatában,mindenképpen kerülnek kövek az epevezetékbe,mivel a máj epefolyadék termelése nem áll meg,és az tud felgyülemleni az epehólyagban,vagyis ahogy távozna elfelé az epehólyagból,úgy visz magával köveket,de nem értem h ki kezdett rá erre már megint
2013. nov. 6. 16:59
 57/58 anonim ***** válasza:

Nem kerulnek mindenkeppen kövek, mert méretfuggö , csak az apro kövek fernek el az epevezetekben

Csak 2 en vitaztunk vegig

2013. nov. 6. 17:57
 58/58 anonim ***** válasza:
azt írtad h nem kerülnek mindenképpen kövek,csak az apró kövek férnek el az epevezetékben,dehát akkor csak kerülnek kövek az epevezetékbe csak a kisebbek,de am. ezt a témát már lezártuk:)
2013. nov. 6. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!