Vakbél gyulladásom van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L2013. nov. 5. 22:27
51/58 anonim válasza:
Nem keptelen vagy lezarni " plósz janos ezt mondta plósz janos azt mondta" ennyire terjed a tudasod, annyit se tudsz h a kövek kulönbözö meretuek es van ami nem fer be az epevezetekbe
52/58 anonim válasza:
na figyelj,azért pár a sok közül belefér az epevezetékbe,unom már ezt a vitázást,mert szószerint vitázunk,szerintem mindketten makacsok vagyunk és képtelenek vagyunk ezt abbahagyni,én azt mondom h a végére lehet h már mindketten belekavarodtunk és már azt sem tudjuk h a másik mit írt,szerintem az egész nem ér annyit,h ezzel fárasszuk egymást,ha esetleg írtam olyat amivel megbántottalak,akkor ne haragudj:))
53/58 anonim válasza:
Nem gond, az emberek 90% a olyan kellemes es egyenes mint te, hogy a 90% ot felemlitsem, mert annyira szereted ezt a szamot
A vesekövek es epeköveket is merik az ultrahangon mert kul meretuek, gondolom ez is újdonság szamodra, mindegy nem haragszom, te se tedd, hogy igy radpiritottam, ma egy atlagosabb napom volt
54/58 anonim válasza:
azt tudtam,h az epeköveket és veseköveket is mérik, a veseköveket főleg a lézeres eltávolítás miatt nem haragszom:))
55/58 anonim válasza:
Azt mondtad h " az epekö mindig belekerul az epevezetekbe" szerinted plósz janos ezt gondolta, pedig ö csak az eshetöseget irta le annak, ha a kövek bekerulnek az epevezetekbe , akkor mi törtenik, HA
56/58 anonim válasza:
nincs ott a "ha" a mondatában,mindenképpen kerülnek kövek az epevezetékbe,mivel a máj epefolyadék termelése nem áll meg,és az tud felgyülemleni az epehólyagban,vagyis ahogy távozna elfelé az epehólyagból,úgy visz magával köveket,de nem értem h ki kezdett rá erre már megint
57/58 anonim válasza:
Nem kerulnek mindenkeppen kövek, mert méretfuggö , csak az apro kövek fernek el az epevezetekben
Csak 2 en vitaztunk vegig
58/58 anonim válasza:
azt írtad h nem kerülnek mindenképpen kövek,csak az apró kövek férnek el az epevezetékben,dehát akkor csak kerülnek kövek az epevezetékbe csak a kisebbek,de am. ezt a témát már lezártuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!