Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbél gyulladásom van?...

Vakbél gyulladásom van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L

2013. nov. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Szerinted
2013. nov. 6. 13:32
 42/58 anonim ***** válasza:
Az elzáródás leggyakoribb oka (40 százalékban) az epeúti kövesség. Általában az epehólyagban létrejövő, majd a közös epevezetékbe kerülő kövek okozzák a panaszokat (Dr. Plósz János, belgyógyász, gasztroenterológus) ,ez az amit bemásoltam,te pedig ezt írtad,nem alakulhat ki icterus epekövesség esetén,csak akkor ha elzőródik az epevezeték,,ez már eleve egy nagy baromság,mert epekövesség esetén mindig van icterus,én is azt írtam a lánynak h valószínüleg nincs epeproblémája mert nem icterus-os,,és ezt olvasd el még egyszer:Az elzáródás leggyakoribb oka (40 százalékban) az epeúti kövesség. Általában az epehólyagban létrejövő, majd a közös epevezetékbe kerülő kövek okozzák a panaszokat (Dr. Plósz János, belgyógyász, gasztroenterológus)
2013. nov. 6. 13:36
 43/58 anonim ***** válasza:
tehát van epekövesség,az epehólyagból pedig az epevezetékbe kerülnek a kövek,,és láss csodát icterus fog kialakulni:))
2013. nov. 6. 13:40
 44/58 anonim ***** válasza:

Nem volt icterusom es epeköves voltam

Mikor elzarta egy apro kö az epevezetekem lett icterusom

Ennyit a tudasodrol

2013. nov. 6. 13:42
 45/58 anonim ***** válasza:

Es az epeholyagbol nem törveny h epevezetekbe kerulnek a kövek, vagy a kö, vagy odakerul vagy nem, 50-50%

Van még tovabbi logikatlan marhasagod?

2013. nov. 6. 13:44
 46/58 anonim ***** válasza:
Úristen!hát először azt írtad,h egyáltalán nem is volt icterusod hiába volt epeköved,,,na:azt írtad h akkor alakul ki icterus ha a kövek az epevezetékbe kerülnek,de ez egy baromság,mert mindig az epevezetékbe sodródnak,tehát nincs "ha",olvasd el még egyszer,amit bemásoltam:))))) az én tudásommal nincs baj,szerencsére:)
2013. nov. 6. 13:45
 47/58 anonim ***** válasza:
Általában az epehólyagban létrejövő, majd a közös epevezetékbe kerülő kövek okozzák a panaszokat (Dr. Plósz János, belgyógyász, gasztroenterológus),,nincs már több marhaságom:DD,a panaszokat az okozza h az epekövek mindig belekerülnek az epevezetékbe:)))
2013. nov. 6. 13:47
 48/58 anonim ***** válasza:

Most mar töled kapok icterust

Anyadat sajnalom, hogy egy ilyen jellemtelen gyereke van, habar genetikan mulik minden

2013. nov. 6. 14:04
 49/58 anonim ***** válasza:
Ha a kö nagy, nem tud az epevezetekbe sodródni, amely keskeny, ugyhogy amiket irsz összefuggestelen, össze akarsz zavarni csak nem tudsz mert veled ellentetben en biztos vagyok a dolgomban
2013. nov. 6. 14:17
 50/58 anonim ***** válasza:
az az összefüggéstelen,amiket te írsz,akkora kő nincs amelyik nem tud az epevezetékbe jutni,egyébként pedig úgy látom h tényleg nem tudsz olvasni,az amit belinkeltem nyilvánvalóan mutatja h az epevezetékbe kerülnek a kövek,és azt egy belgyógyász,gasztroenterológus szakorvos mondja,nem pedig én orvostanhallgató,sajnállak h ennyire téveszméid vannak,és te vagy jellemtelen nem pedig én,úgy látszik h te még egy szakorvostól is okosabb vagy,és én ezzel lezártam a témát,elegem van a hülye irogatásaidból
2013. nov. 6. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!