Vakbél gyulladásom van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L2013. nov. 5. 22:27
31/58 anonim válasza:
Lopkodj te is anyagot, radferne
32/58 anonim válasza:
Az elzáródás leggyakoribb oka (40 százalékban) az epeúti kövesség. Általában az epehólyagban létrejövő, majd a közös epevezetékbe kerülő kövek okozzák a panaszokat (Dr. Plósz János, belgyógyász, gasztroenterológus) na csak rákerestem a neten,,tessenek már rákerseni a neten:csak annyit kell beírni h a sárgaság okai,,,tehát a sárgaságot igenis okozza az epekövesség:)
33/58 anonim válasza:
Na na kinyitottal egy könyvet!
Ez egy nagy lépés
A baj az volt h te azt irtad , hogy nem lehet epeköve mert akkor besargult volna! Itt a baj
Es ezt nem tudod most kimagyarazni
De folytasd az olvasast!
Sok sikert
34/58 anonim válasza:
Most meg jössz az ilyen magyarazatokkal: az epekövesseg es epeut elzarodas okai stb ez volt a kerdes?
Ez olyan kb mint a mondtam en mindig, h a nyar meleg es a tel hideg
Kb ennyi az informacióerteke annak, amit irsz
35/58 anonim válasza:
Hiaba ugyeskedsz suttyó stilusban :-)
36/58 anonim válasza:
na most már ne szórakozz velem,1.:nem azt mondtam,azt mondtam,h nem hinném h epehólyaggyulladásod lenne vagy epekövességed,mert akkor icterus-os lennél,,ezt írtam,nézd meg,és ze így is van ,,90%-os eséllyel van icterus epebántalmak esetén,tehát ha neki nincs icterus-a akkor valószínüleg nincs epeproblémaája,,,pont te vagy az,aki azt mondta,h nem jár icterus epekövességgel,azért,mert neked nem volt,sárgaságod,na meg azt is mondtad h epekövesség esetén nincs sárgaság,na és itt van,amit az előbb bemásoltam,pont azt bizonyítja h nekem van igazam,tehát az én tudásom nem zéró,esetleg a tied az
37/58 anonim válasza:
nem ügyeskedem,szánalmasok vagytok,nem ismeritek be,h ti nem jól írtatok semmit,hát ennyit erről
38/58 anonim válasza:
úgy gondolom, h az nem ügyeskedés ha bizonyítékot másolok ide,az állításom bebizonyítására,alátámasztására,csak nem szeretem ha kinevetnek,és rossz szavakkal illetnek olyanok,akiknek fogalmuk sincs az egészről
39/58 anonim válasza:
Nem azt mondtam h nem lehet icterus epekövesseg esetén !
Lehet , ha elzarodas lesz az epeutakban
Elvesztetted a csatát es nem tudsz vesziteni , eleg jellemtelen vonás ez , rossz ómen egy orvosnal!
Majd amputalni fogod valaki labat csak h neked legyen igazad, ha kijelentetted h ez a megoldas?
Habar volna mas út is
Jellem az fontos
40/58 anonim válasza:
én itt be is fejeztem,nem én vesztettem csatát,hanem te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!