Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbél gyulladásom van?...

Vakbél gyulladásom van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L

2013. nov. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
hát biztosan zéró a tudásom,azért vettek fel az orvosira,én nem állapítottam meg diagnózist,hanem csak alternatívákat vetettem fel,nem mondtam,h a lánynak ez a baja vagy az,sőt tanácsoltam h menjen vissza a dokihoz,ha ti a netről írtok ide mindent,akkor legalább biztos forrásokat használjatok,nem minden igaz,amit a google kihoz,,úgy látszik h a szövegértés nem nagyon megy mindenkinek,olyanokat írtok,amit én nem is írtam
2013. nov. 6. 12:43
 22/58 anonim ***** válasza:
azt mondtok amit akartok,hidegen hagy,köszönöm a hasznos tanácsokat,de nincs rájuk szükségem,majd talán legközelebb:))
2013. nov. 6. 12:44
 23/58 anonim ***** válasza:

Azt irtad " ha epeköved volna az icterusszal jar" persze ezt tagadhatod, csak ott van az irasod mint bizonyitek.

Hogy hogyan vettek fel, azt apukadek jobban tudjak

2013. nov. 6. 12:45
 24/58 anonim ***** válasza:
és kimondta h tagadom? azt írtam,igen,utána meg azt írtam h az epebetegségek 90%-a jár icterussal,tévedés az h csak az epevezeték elzáródása okoz icterus-t,szted mi zárja el az epevezetéket?az epe?maga az epe marad benne és az kerül a vérbe,aztán jön az icterus,tehát másnak kell elzárnia,pl. egy epekőnek a nyílást,de nem értem h miért magyarázkodok
2013. nov. 6. 12:49
 25/58 anonim ***** válasza:

Ahhoz h jó orvos legyel , kell, h erdekeljen is az orvostudomany, ne csak azert csinald mert státust ad

A vegen masszörkent fogod vegezni

Ez nem hozzaallas

2013. nov. 6. 12:51
 26/58 anonim ***** válasza:

Jezusom egyre nagyobb blödsegeket irsz

Mi zarja el az epeutat , te kerded es adod a hozza se konyitó valaszokat

Tudod mit olvass utana, többet nem mondok nem erdemled meg

2013. nov. 6. 12:52
 27/58 anonim ***** válasza:
engem érdekel az orvostudomány,a gyógyítás,az emberek,szeretek az embereknek segíteni,nagyon érdekel az emberi test,,én itt jószándékkal írtam mindent,próbáltam megnyugtatni a lányt és akkor ez lett belőle
2013. nov. 6. 12:52
 28/58 anonim ***** válasza:

Ne kavard mert budös

Van egy mondas: hallgatni arany

Vagy: ha hallgattal volna , filozófus maradsz

2013. nov. 6. 12:54
 29/58 anonim ***** válasza:
26.: nem kérdeztem,ott van a szted(szerinted) a kérdésnél,biztosan nem az epe zárja el(az nem zárhatja el),,,uhhhh,hát a szövegértés nulla,ja és akkor vitatkozz velem,ha értesz hozzá,ne pedig máshonnan lopkodd az anyagot(net) úgy könnyű villogni
2013. nov. 6. 12:56
 30/58 anonim ***** válasza:

Villogni te akartal, csak nem sikerult , mert van meg ember aki a Kis Ferdinand cimu könyven kivul meg mast is tanult es olvasott!

Itt a te problemad

Fekudj le

2013. nov. 6. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!