Vakbél gyulladásom lehet?
Sziasztok!
Azért fordulok ide, mivel olyasmi tüneteim vannak.
Tegnap 11-3-ig és még 6-tól estig a tűzőnapon voltam, este fájt is a fejem, lehet napbutát kaptam...xD
De ma arra lettem figyelmes, hogy szúr a hasam, és fáj.
Köldökömtől egy pár cm-rel lejjebb balra. Dél körül kezdett el fájni, de most már eléggé fájt, ahogy mentem, nem bírtam kiegyenesedni...
Tegnap este lázam is volt biztos. Bár máskor is volt már hogy szúrt ott a hasam.
Vajon mi bajom lehet? Lehet, hogy féregnyúlvány gyulladás(vakbél)? Bár az jobb oldalt van.
Ha pedig nem az, akkor miért szúrhat ott a hasam?
vakbél gyulladásnál sokszor sugárzik át a másik oldalra a fájdalom.
ha még most is fáj, és nem tudsz enni, hánysz és tényleg elviselhetetlen a fájdalom menj be a legközelebbi kórházba.
Hát... Hányingerem az van, de az tegnap is volt este, mert ugye kint voltam a tűrőnapon, azt lehet egy kicsit hő butát kaptam... ÉS akkor azért.
A hasam még mindig szúr ugyan ott... De csak egy ilyen kis foltba. Egy kisujjnyi részen. Ha ott meg nyomom a hasam akkor meg még inkább fáj. Ha jobb oldalt megnyomom akkor nem érzek semmit.
Olvastam, hogy ilyenkor hanyatt kel feküdni és fel kell emelni a jobb lábat, és ha fáj, akkor lehet, hogy az.
Megpróbáltam, de nekem nem fájt jobb oldalt a hasam.
Lehetséges, hogy csak becsípődött volna a hasam? Vagy az izom?
Remélem azért nem vakbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!