Vakbél gyulladásom van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L2013. nov. 5. 22:27
11/58 anonim válasza:
Mindent elirtál, nemcsak a bilirubint
:-) gratulalok a tudasodhoz
12/58 anonim válasza:
Ezert kar a szuleid kapaljak a krumpliföldet, hogy teged egyetemen tartsanak
13/58 anonim válasza:
véletlenül lemaradt a végéről az n betű,nagyon okos vagy ha ebből leszűrted a tudásomat,egyébként pedig én próbálok segíteni ellentétben veled,aki csak az én írásomat fikázod,kérdezz már meg erről egy orvost inkább
14/58 anonim válasza:
Az kerdezösködjön aki tajekozatlan, jelen esetben te
En tudom amit kell
15/58 anonim válasza:
hát te biztosan azt is jobban tudod h a szüleim krumpliföldet kapálnak,hát persze hogy is ne tudhatnád jobban
16/58 anonim válasza:
nekem nincs okom megkérdezni,én csak azért mondtam h kérdezz meg egy orvost,mert biztos vagyok abban h jót írtam és nem félek attól h nem jót írtam
17/58 anonim válasza:
Ha legalabb Google en utanaolvastal volna, több mindent tudtal volna a dolgokrol de teged nem is erdekel
A vakbelgyulladasnak mas tunetei is vannak, amelyek szpecifikusak
Az epekövesseg diagnosztizalasahoz keves vagy
Termeszetesen barmi allhat a hatterben, akar petefeszekgyulladas is
19/58 anonim válasza:
Hiaba a nagy magabiztossagod, mert az iromanyaid ellened beszelnek!
Ugyhogy hiaba beszelsz akarmit, egy szakavatott szem tudja, hogy tevedsz
20/58 anonim válasza:
Köszönd meg, hogy vettem a faradsagot es megtanitottam valamit
Lehet egy vizsgadon segiteni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!