Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakbél gyulladásom van?...

Vakbél gyulladásom van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ma a suliból a 2 óráról hazamentem mert nagyon fájt a a hasam jobb oldala, hányingerem is volt. Elmentünk a doktorhoz ő mondta, hogy ha holnap még fáj akkor délelőtt menjünk vissza mert lehet, hogy vakbél gyulladás.... most is nagyon elviselhet lenül fájt a hasam. Csak az a egyetlen bajom, hogy félek a műtéttől mert ha vakbél gyulladásom van akkor tudom, hogy műtét vár rám... és félek, hogy el rontanák. Mit gondoltok? Holnap vissza menjünk délelőtt? 13/L

2013. nov. 5. 22:27
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:

Kifogtál egy kretén orvost, epéddel van baj

Mennyi hulye van

2013. nov. 5. 22:45
 2/58 anonim ***** válasza:
orvostanhallgató vagyok,mindenképpen menjetek vissza a dokihoz,lehet vakbélgyulladásod is,nem hinném h epehólyaggyulladásod lenne vagy epehólyag-kövességed lenne,mert akkor icterus-os lennél(sárgaság),mivel a billirubi ilyenkor a szövetekbe diffundál(távozik),az orvos hamar kijelentette azt h valószínüleg vakbélgyulladásról van szó,de igazából hasi UH vizsgálat nélkül azt sem tudhatja biztosra, a jobb oldali fájdalmat okozhatja vékony- és vastagbél-eltérés, vese- és húgyuti panaszok, de akár kezdődő hasfali sérv is,úgyhogy ne aggódj,nem biztos h vakbélgyulladásod van,de a dokihoz mindenképpen menj vissza
2013. nov. 6. 11:39
 3/58 anonim ***** válasza:
billirubin,nem billirubi:elírtam
2013. nov. 6. 11:40
 4/58 anonim ***** válasza:

Na szép, hogy orvostanhallgatókent ennyit tudsz!

Icterus nem all fenn epekövesseg esetén, csak ha elzarodik az epe útja

Biztos ezt a fejezetet meg nem olvastad el

Es epeholyaggyulladas fennallhat epekö nelkul is, es az epe problemak nem mindig jarnak icterusszal

Most tanultal valamit

Nekem is volt epekövem es meg is mutöttek

Majdnem meghaltam a hasonlóan tajekozott orvosok miatt mint te is vagy

Inkabb hallgattal volna

2013. nov. 6. 12:11
 5/58 anonim ***** válasza:
inkább te hallgattál vna,1.:nem tudom h tudsz-e olvasni,egyáltalán nem írtam azt h epehólyaggyulladás epekövességgel jár együtt(a kettő külön betegség,nem kell h együtt forduljanak elő,tanulj meg olvasni 2.:és epekövesség miatt is lehet icterus,mivel az epehólyagból nem tud eltávozni az epe,ha olyanok a kövek,h elzárják az epevezeték nyílását
2013. nov. 6. 12:22
 6/58 anonim ***** válasza:
azt írtam h nem hinném h "epehólyaggyulladásod vagy epekövességed lenne" tehát ott a vagy,nem mondtam h a kettő együtt jár
2013. nov. 6. 12:23
 7/58 anonim ***** válasza:
ja és még annyit írok,h az epeproblémák 90-ban van icterus,tehát ritka amikor nincs
2013. nov. 6. 12:25
 8/58 anonim ***** válasza:
90%-ban
2013. nov. 6. 12:25
 9/58 anonim ***** válasza:

Inkabb ne még irj semmit, mert nemcsak olvasatlan emberek olvassak az irasod!

Az epekövesseg nem jar 90% ban sargasaggal, csak amikor a kövek elzarjak az epeutat, ami nem olyan gyakori

Az epekövesseg hosszu evekig tunetmentes altalaban

Szerintem hagyd ezt a temat

Nekem sem volt sargasagom az epekövel

2013. nov. 6. 12:28
 10/58 anonim ***** válasza:
sztem inkább olvass utána,ne nekem oszd az észt,aki ezt tanulja
2013. nov. 6. 12:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!