Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?

Szia!
Köszi már teljesen jól vagyok. Már Pestre is visszajöttem, a héten már lehet megyek állásinterjúra is :)
Te jól vagy?

szia! koszi, jol vagyok. remelem te is! igaz? :P
kiderult, hogy csak jovoheten hozzak a szerelok vissza a gepet, ugyhogy kell meg egy hetet varnom. :((
olyan szar, mert a hazidogakat nem egyszeruen begepelem, aztan kinyomtatom, hanem kezirassal kell leirnom az egeszet, pedig az kb haramszor tobb ido. :((
amugy bocsi, hogy nem teszek ekezetet, mert igy gyorsabb irni. :)
Szia!
Köszi, igen már jól vagyok :) Már mint meggyógyultam. De ma szakítottam a párommal, így azért mégsem vagyok annyira jól :(
Az e-mailemet végül is megkaptad?

szia! tok jo, hogy mar jol vagy.....kiveve a szakitast. ://
nagyon sajnalom!!! :'( miota voltatok egyutt?
bocsi, de telefonrol nem tudom megnyitni az e-mailjaimat. de a leheto legrovidebb idon belul igerem visszairok.
remelem azert jobban vagy... ;-) :/ :S
Szia!
Most lettünk volna 2évesek. Van ilyen...
Már teljesen jó vagyok :)
Te hogy vagy? Akartam kérdezni, hogy hova valósi vagy?

szia!
koszonom, en mar teljesen jol vagyok...vagyis csak a bokam faj, mert meghuzodott, de remelem hamar elmulik. :))
Ugye te is jol vagy?
Budapesti vagyok. Te? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!