Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?
Szia!
Úgy volt, hogy szerdáig diétázom. Csütörtökön ettem egy kis krumplit, de mehettem is a wc-re. Aznap este jött a párom,és maradt a hétvégére-addig meg nem akartam foglalkozni a betegséggel, így folytattam a széntablettát.
Holnap már nem fogom bevenni.Ha továbbra is hasmenésem lesz, akkor vissza kell mennem a dokihoz. Bár csak akkorra mondta, ha egy nap több, mint 5ször megyek wc-re, vagy vizes állagút produkálok.
Anyu beszélt egy ismerősével az egészségügyből, aki szerint ha eddig tart, akkor ki kellene vizsgáltatnom magam, mert elég sok betegség járhat hasmenéssel pl: lisztérzékenység vagy felszívódási nehézségek
Úgyhogy most várom a csodát :S
Addig a páromtól is messze vagyok és állásinterjúkra sem mehetek...:S
Jaja, augusztus 21-én jött ki rajtam :S
Ma már nem vettem be széntablettát, úgyhogy most várok.
Tegnap ment a hasam 2szer is, valszeg erős kezdés volt a töltött csirkecomb :)
Ma már rendeset produkáltam, de az is igaz, hogy ma még csak krumplit meg pirítóst ettem.
Már tele a (nem létező) tököm vele.
Tegnap már palacsintáztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!