Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?
Én tegnap ettem egy párizsiszeletet, amitől fájt a gyomrom, úgyhogy visszaálltam a diétára megint. Nekem a cola nem segített, se az étcsoki se a banán. Pálinkát inkább nem próbálom -nekem 1 korty pezsgő is betesz, hát akkor még az erősebb pia :D
Normaflore-t iszom naponta 1szer.
Szia!
Nekem már nem megy a hasam, de diétáznom kell. Ha valami mást eszem vagy iszom elkezd fájni a hasam. Pl este 1 pohár almalétől fájt, pedig 100%os volt :S
Jobban vagy már? Én tegnap este ettem egy kis leves, úgyhogy megint ment a hasam :S
Hétfőn megyek orvoshoz.
Voltam orvosnál. Normaflore helyett Lactoprotect-et írt fel, széntablettát meg Cralex-et-ez a leghatásosabb elvileg, de ezt csak akkor kell szedni ha elmegyek otthonról. 10 napig diétáznom kell és ha addig nem javul a helyzet, akkor küld el kivizsgáltatni, ami kb 1 hónapig tartana. Jah meg írt fel Smecta-t.
Kérdezte, hogy nem-e voltam külföldön, mert onnan szoktak ilyen panasszal orvoshoz menni ilyenkor. Te voltál? Nem ott szedted össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!