Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?
Igen lehet a sok olajtól meg a sok zsírtól is, bár az nincs a palacsintában :) Nekem külön mondta a doki, hogy nem ehetek tejterméket se paradicsomos meg paprikás ételeket pl lecsó.
Majd írok, hogy mi lett. Ma még csak a Lactoprotect-et vettem be. Arra a porosra az van írva, hogy vanília és narancs aroma van benne :S már kezdtem örülni, hogy nem lesz rossz, de akkor erről ennyit. Majd iszom teával :)
Elvileg holnap telik le a 10nap diéta,de már ma próbálkozni fogok egy kis rendes kajával. Meg le fogok állni a széntablettával. Már csak azt szedem. Amúgy már semmi bajom.
Hát...remélem nem kell visszamennem a dokihoz.
Köszi a kérdést :)
Mikor vettem a gyógyszereket mondta a gyógyszertáros, hogy azt felesleges kiváltanom, mert ugyanaz a hatása mint a Cralex-nek. Úgyhogy hanyagoltam.Egyszer ittam belőle, mikor teával kevertem és szörnyű volt, de azt már meséltem :)
Te azóta jól vagy?
Jajj!
Igen, köszönöm, én mát teljesen jól vagyok! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!