Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?
Diétázol? Főtt krumpli, főtt rizs, főtt répa, sok folyadék, de nem víz, mert kimossa belőled a pontosan nem tudom miket, azt, amiket kajával pótolnál, de mivel kijön belőled nem pótolja. (Ásványi anyagok?) Szóval cukros lötyik, tea, cukros kóla pl. nagyon jó gyomorbajra.
Mást ne egyél, max. még üres pirítóst fehér kenyérből és kekszet (háztartási, nem mindenféle zab meg ilyenek).
Ha még így sem múlik, kénytelen leszel orvoshoz menni, mert 3 nap alatt el kellett volna múlni.
Hasfogót ne szedj, mert ha nem jön ki, akkor meg belül okoz gyulladást.
Köszi a válaszokat!
Eddig ásványvizet ittam..akkor azt ne?
Most csinálom a főtt krumplit és a teát.Ahhoz vettem normaflore-t. Kekszem van, meg étcsokim.
Orvoshoz nem tudok menni, mert most szűnt meg a tb ellátásom, a csekket meg még nem kaptam meg,hogy befizethessem.
Köszi a választ!
Én most ettem egy kis krumplit és iszom a normaflore-t teával. Most kicsit jobban vagyok.
Láttam valaki írta nálad a kínait...Én is azt ettem vasárnap, úgyhogy lehet az okozta. Eléggé olajos volt, de lehet a gomba tette, ami benne volt:S Hát nem tudom...fogalmam sincs.
Remélem mielőbb jobban leszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!