Hányás hasmenés mi lehet ez?
Virus!
Koromvirag-kamilla-gyomber. Ezekbol keszits teat, es kortyolva fogyaszd el, es izesites nelkul.
Parolt rizs, soban fott burgonya, banan, alma, yoghurt. Viszont a husleves is nagyon jo, amit szinten lassan fogsz elfogyasztani es nem egyszerre.
Jobbulast!
Személyes tapasztalatból mondom, hogy aki igazán rosszul van, azt nem érdekli a szuri.
Barátom vitt dokihoz negyven fokos lázzal és hányással, durva hasmenéssel, erős görcsökkel. A kiszáradás szélén voltam.
Amikor a doki közölte, hogy sajnálja, de meg kell hogy szúrjon (tudja, mennyire parázok a tűtől), csak annyit mondtam, bármit csinálhat velem, csak legyek jobban.
És tényleg jobban lettem. :) Utána már önként álltam sorba szuriért.
Valószínű, hogy a doki gyógyszert ír fel a hasmenés ellen, vagy antibiotikumot ha baktérium fertőzésre gyanakszik.
Ezer oka lehet a hasmenésnek.
Ha nem tudsz gyógyszert bevenni a hányás miatt, akkor adhat szurit, de attól csak jobban leszel.
Ha meg csak egyszer-kétszer hánytál és nem vagy lázas, akkor nem fog szurkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!