Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?

tök jó, hogy kibékültél a barátoddal! remélem sokáig együtt lesztek még, és nem lesz több ilyen köztetek! :)
4 kerületben lakom. És te? :))
na, most mindenhová tettem ékezetet, büszke vagyok magamra! XD
Megvan az új gép? :)
XIX.ker

amúgy most pont az figyelgetem, hogy a százalékom egyre megye lefelé. :// 86-ról indult, aztán 85 lett, és most, amikor megnéztem, akkor márcsak 83. XXD
megfigyeltem, hogy azokat a válaszokat szokták felpontozni, amik viccesek és nem hasznosak.
Pontoztam 1-2 válaszod, amint látom felment 84%-ra :)
Egy hét múlva megyek fel Pestre. Tali?

szia!
bocsi, hogy ilyen későn válaszolok, de az utóbbi napokban nagyon szarul voltam, betegeskedtem. 39.5°C-os lázam volt, köhögtem, aztán a gyógyszertől kiütésim lettek, de már jobban vagyok. vagyis teljesen jól vagyok, kicsit köhögök még, de majd elmúlik.
igen meg van a gép, MSN is van rajta, fel is fogok rá regisztálni. :)
dejóó! budapestre jössz? igen egy tali tényleg kéne...hétköznapjaim eléggé be vannak havazva, de hétvégén ráérek. ezen a héten meg elutazom, úgyhogy bocsi, hogy nem írok majd vissza, hétvégén jövünk haza. :) szóval akkor a tali majd jövőhétvégén lenne jó, de majd addig úgyis beszélünk.
láttam az emailedet is, válaszom: igen, fent vagyok fb-on, majd bejelöllek. :DD
amúgy tudnánk itt is levelezni, mert megújult a gyik, és kialakult ez a levelezőrendszer is, tehát e-mailozgatás helyett itt egyszerűbb lenne, nem??
amúgy hogy vagy? minden rendben?

Szia!
Sajnálom, hogy beteg voltál/vagy. Remélem mielőbb jobban leszel :)
A hétvégék nekem is jók,legalább elszabadulok a családi összejövetelekről :D
Majd még egyeztetünk hogy hol és mikor :)
Facebook-on jelölj csak, meg msn-en- mindkettőn azzal az e-mailcímemmel vagyok regisztrálva, amiről az e-mailt is küldtem.
A pontozgatást meg szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!