Mit tegyek ez ellen a hasmenés ellen?
Kb vasárnap óta megy a hasam. Akkor még csak fájt majd mehettem a wc-re, de nem volt híg.
Tegnap este már az volt. Ma már 3szor voltam :S
Ilyen még sosem volt velem, hogy semmi sem marad bennem.
Orvoshoz nem tudok menni. Hogy kezeljem magam itthon?
Szia!
Végigaludtuk,mert párom másnap hajnalban kezdett.
Amúgy sem mentünk volna sehova, max tűzijátékot nézni, úgyhogy nem maradtunk le semmiről :)
Én megfogadtam,hogy leteszem a nyelvvizsgát, utána lehet,hogy majd korrepetálok is,keresek majd valami hobbit is és lehet jótékonykodni is eljárok majd valamelyik állatmenhelyre. Ha van kedved gyere velem :)
szia!
huuh, köszi a meghívást! most ebben az évben és jövőre az érettségire hajtok! mostanában sok a vizsgám. :/
meg idén (11-kes vagyok) előrehozott érettségik közül leteszek párat, hogy jövőre majd nem kelljen annyit. :)
de január vége fele szabad leszek, utána már csak tavasszal lesz vizsgám, ami az érettségi.
majd január vége felé, legkésőbb február elején összefuthatunk valahol. )
Szia!
Zsúfolt egy éved lesz :) Majd drukkolok :)
Én most gondoltam elkezdek kreatívkodni(ékszert csinálni), amivel szerzek egy kis plusz pénzt. Remélem mire összefutunk már tudok majd mutatni párat :)
Szia!
Én ilyeneket szeretnék csinálni, de egyelőre nem tudom,hogy honnan szerezhetek hozzá alapanyagot:
Minden elismerésem az övé :)
Nekem ne lenne hozzá türelmem :D
szia!
nekem sem lenne hozza turelmem. :)
kedden és penteken vizsgam lesz!
a kedditol nagyon felek, a penteki konnyu lesz.
keddire meg meg kell tanulnom 30 tetelt, a pentekit meg egyszer atolvasom es tudom, az konnyu.
drukkolj!
miujsag?
Szia!
Drukkolok, persze :)
Múlt héten voltam kreatív boltban, de aztán megláttam az árakat és hörögve,ájuldozva tántorogtam ki.
Ma visszamerészkedtem és végül is vettem fülbevalóhoz akasztót(amit a füleden átdugsz). Gondoltam a dísz részét megcsinálom magam pet-palackból,de épp az előbb győzött le...Úgyhogy most meg az agyvérzés szélén állok.
Azt hiszem felhagyok a kreatívkodással, mielőtt tönkre tesz :P
Majd írj,hogy hogy sikerültek a vizsgáid! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!