Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire valoszinű hogy a...

Mennyire valoszinű hogy a covid oltás (pfizer) hullhat a hajam? Van aki ugyan igy van? Kb amiota megkaptam azota hullik

Figyelt kérdés
Mivel lehet ezt megallitani ha attol lenne?
2023. okt. 8. 21:50
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.És még csak az elején vagyunk a történetnek.De véleményem szerint a flu és az egyéb oltások is ugyanazt a moslékot fogják tartalmazni.A betegség nagy üzlet.Népességcsökkentés és fizet is.Nem hiszek a görbe orrú vakcinagyártóknak.
2023. dec. 1. 21:10
 22/57 anonim ***** válasza:
#21 Nem vagyok beoltva, de ha szándékosan népességet akarnának csökkenteni, a mai fejlett atomtechnológiákkal, stb, megnyomnak egy gombot és kész egy ország. Nem fognak oltásokkal sz@rakodni.
2023. dec. 1. 21:27
 23/57 anonim ***** válasza:

21.

Indiában meg Kínában is görbeorrúak? Nem is tudtam.

2023. dec. 1. 21:30
 24/57 anonim ***** válasza:
22,lol,persze,atombombával,ha ez annyira működne,akkor már rég alkalmazták volna,a fehér ember irtása az egyik fő cél.Nem kell mindenkinek meghalnia,elég,ha a szaporodásra képesek ki vannak lőve vagy sterilizálva vannak.Elég egy félelemkampány és a terv szinte észrevétlenül működik.
2023. dec. 1. 21:50
 25/57 anonim ***** válasza:
23,zombi,azt a két országot is kampósék kezelik.Szerinted véletlenül futott fel a gazdaságuk és az Usa-é,Eu-é meg véletlenül hanyatlik.Már ide is hozzák a 3. világból a biorobotokat,mert egy rabszolgásított világ a cél.Még most nem látjátok,mert fürdötök a jóban,de ez nem lesz örökké így.
2023. dec. 1. 21:53
 26/57 anonim ***** válasza:
#24 A csúnya gonosz "bilgéc" a nagy fehér ember, titokban arra készül, hogy a fehér társait kiírtsa, szóval mostmár faji alapú népességcsökkentés van, ez új, eddig csak azt mondtátok, hogy: "egy bizonyos létszám alá akarják vinni az embereket bármi áron." :DD
2023. dec. 1. 22:03
 27/57 anonim ***** válasza:

26,bil géc hol fehér,te kis naiv? :D

Akkora kampó,hogy csak a nagyon naiv ember nem veszi le.Mondtátok?Ők mondják,nem tűnt fel? XD

Te hol élsz,burokban?Ezek tények,a saját szájukkal mondják el,hogy szerintük túl sokan vagyunk,de neked ezt kár adni,csak fújod itt,hogy mindez csak konteó.

2023. dec. 1. 22:16
 28/57 anonim ***** válasza:
#27 Akkor most kérdezem megint, tudsz adni írott bizonyítékokat arról, egy bármilyen létező weboldalról, hogy ezt tervezik, és ezért van a "vakcinaprojekt", illetve a népírtásra rendeződtek be? Csak, mert nem akarok ilyn kis naiv lenni, biztosan tudsz segíteni.
2023. dec. 1. 22:21
 29/57 anonim ***** válasza:

28,bizonyítékot? XD

Pffmuhahhahaha!!!

2023. dec. 2. 02:33
 30/57 anonim ***** válasza:
#29 Egy jós vagyok, gondoltam, hogy ez lesz! :D
2023. dec. 2. 03:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!