Mennyire valoszinű hogy a covid oltás (pfizer) hullhat a hajam? Van aki ugyan igy van? Kb amiota megkaptam azota hullik
Figyelt kérdés
Mivel lehet ezt megallitani ha attol lenne?2023. okt. 8. 21:50
11/57 A kérdező kommentje:
Igy van! Nem mondtam h biztos attol csak mivel mar kb minden mas ki van zarva arra gondolok
2023. okt. 8. 22:45
12/57 anonim válasza:
Barmitol lehet itt mar minden, en aszondom.
13/57 Ypszilon1980 válasza:
Vannak olyan beszámolók, akiknél erre valamilyen módon vissza lehet vezetni, de ezt bizonyítani már nem tudod. Léteznek egyébként olyan orvosok, akik postcovid tünetekkel foglalkoznak, postcovid ambulancia is volt anno, az nem tudom még létezik-e.
14/57 anonim válasza:
Valoszinuleg nem az oltas maga hanem a covidos idoszak. Lehet pl nem eszel azota olyan valtozatosan.
Egy teljes verkep kellene minimum. Sima vashiany is okozhatja. Stressz is.
16/57 anonim válasza:
Évente átlagosan 35 ezren kezdenek el kopaszodni, minden évben. Ennek fele oltást is kapott. Akkor most attól van...?
17/57 anonim válasza:
Immunrendszer gyengülésének egyik leglátványosabb jele. Semmi jót nem ígér!
Erősítsd valahogy az immunrendszered. Mozgás, levegő, folyadék, vitaminok, pihenés.
18/57 anonim válasza:
Nem tudom, de én már jóval a covid oltás előtt megkopaszodtam.
20/57 anonim válasza:
#19 Ez azért merész kijelentés.. *Okozhatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!