Mennyire valoszinű hogy a covid oltás (pfizer) hullhat a hajam? Van aki ugyan igy van? Kb amiota megkaptam azota hullik
40,talán az értelmi képességeiddel lesz gond ezek szerint.Amúgy nem tudom,hogy kihez beszélsz még rajtam kívül.Ez is megerősíti,hogy komoly defekted lehet.Lol,esetleg a sült galambot nem várod a szádba?Felsőbbrendű vaxxboyként te amúgy is jobban tudod,hogy mi van,nem szorulsz a segítségemre. XD
Amúgy valaki mást kellene zaklatnod a perverzióid miatt,értem,hogy frusztrál,hogy nincs igazad és ezért lemész lumpenproli szintre,de ezzel a fölényeskedő,nárci stílussal nem érsz el semmit.Jobbulást!Szia!
Ja,mellesleg nem volt semmilyen vészhelyzet sem,max. a vaxxmarxisták vízionálták azt is.Mellesleg még a kamuprofiljaidon történő gyalázkodásaid is viccesek.Kisgyerekek csinálnak ilyeneket.
41,csak simán szánalmas kisbohóc vagy,móricka. XD
Még magyarul sem tudsz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!