Magyar Péter támogatja a kötelező COVID oltást?
Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy támogatja, de nem biztos.tegnapelőtt 02:24
1/16 anonim válasza:
Sehol nincs és nem is volt ilyen, szó sem esett róla.
2/16 anonim válasza:
Én meg úgy hallottam hogy az Orbán Viktor támogatja. Pont annyira megalapozott információ, mint a tied.
Jelenleg egyáltalán nem indokolt a teljes népességet kötelezően oltani.
3/16 anonim válasza:
Már rég elfelejtette mindenki azt a 💩t, lapozzál már te is a naptárban...
4/16 anonim válasza:
Én eddig még csak egy konkrét témában hallottam véleményt mondani MP-t. Engedélyezné a meleg pároknak az örökbefogadást.
Ezzel el is ásta magát nálam.
MP-nek nincs semmiről véleménye, menekül a kérdések elől, szánalmasan viselkedik.
Egyik párt részéről sem merült fel a kötelező covid oltás, kamu a kérdés.
5/16 anonim válasza:
Nem aktuális a kérdés. Nagyon elkéstél kérdező.
Erről nem érdemes fantáziálni sem.
7/16 anonim válasza:
Nem beszélt róla sehol, úgyhogy nyilván nem igaz.
De eleve nem aktuális kérdés, ezer sokkal fontosabb dolog van manapság.
9/16 anonim válasza:
Szerintem 1-2 unazkozó, beszűkült nyuggeren kívül a többség azt se tudja mit mondott az a csaj. Az embereket nem igazán érdekli ez a szappanopera.
10/16 anonim válasza:
Még lehet egy súlyosabb pandémia, Tedros (WHO) májusig adott haladékot az országok pandémiás szerződésére, akkor nem mindegy hogy ki lesz hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!