Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Magyar Péter támogatja a...

Magyar Péter támogatja a kötelező COVID oltást?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, hogy támogatja, de nem biztos.

tegnapelőtt 02:24
1 2
 11/19 BécsiFehér válasza:

#4: "Engedélyezné a meleg pároknak az örökbefogadást."

Nem mondott ilyet. Azt mondta (a valszeg provokatív kérdésre), hogy ezek a kényes kérdések (és hasonlóak, mint pl. euthanázia) társadalmi szintü megvitatást kell, hogy kapjanak, nem ő Magyar Péter dönti el ezeket, hanem egy társadalmi szintü párbeszéd az érintett területek képviselőivel. Nézd vissza a miskolci országjárás videó végén, ha érdekel.

tegnap 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:

De milyen jó is a gyerekeknek a retkes nevelőotthonokban, meg az agresszív, molesztáló pedofil nevelőszülőkkel, meg hónapokig senyvedni a kórház rácsoságyaiban a legszebzitívebb időszakban.

Ehhez képest biztos pokol lenne érzelmi,anyagi,és fizikai biztonságban felnőni, 2 férfi, 2 nő, esetleg egy egyedülálló ember mellett.

tegnap 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Mindenesetre elég szomorú, hogy fogalmatok sincs, hogy mikor mit mondott MP. A videó is ott van.

Szánalmasok vagytok, hogy egy álomképet kergettek.

Ezek szerint fogalmatok sincs, hogy mit is képvisel MP.

Ideje lenne megvilágosodni.

Azért az is elgondolkodtató, hogy a saját gyerekeit is azzal fenyegette, hogy intézetbe adja. Vajon abba is beleegyezett volna, ha az intézetből olyan befogadó párhoz helyezték volna ki a gyerekeit akik melegek?

[link]

tegnap 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
"Magyar Péter szerintbjobb helyen vannak a gyerekek homoszexuális pároknál,mint a gyerekotthonokban" -ez a címe az általad linkkelt cikknek. Én ezzel mélyen egyetértek. Szetinted jobb nekik a lerohadt otthonokban, agresszív, molesztáló személyzet és más,esetleg súlyosan traumatizált gyerekek között? Szégyen!
tegnap 15:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Magyar Péter kiválasztja a leglepukkantabb gyermekotthonokat, és oda megy fotókat csinálni, majd úgy állítja be, mintha kizárólag ilyenek lennének Magyarországon. Ami nyilván nem igaz.

Az oltásról: Magyar Péter EP képviselője Kulja András, akiről olvasható, hogy "Dr. Kulja András az oltáspropagandából is kivette a részét, nem hiába tüntették ki az „Év Covid Orvosa” díjjal."

Illetve itt van még egy videó ami Magyar Péter és az oltás viszonyáról beszél: [link]

ma 01:11
 16/19 anonim ***** válasza:
A jó K**** nyátokat, AZT!
ma 01:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem nehéz kiválasztani a lepukkant gyermekvédelmi intézményeket,válogathat is annyi van. De az én gyerekeim iskolájában is hasonló a wc, meg a kórházban, ahol születtek, és még sorolhatnám. 14 év fergeteges előre menetel után az ember azt gondolná, hogy nincs már miből választani.

De inkább kitoltották, az jobb.

ma 03:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy ezzel a Magyar gyerekkel a Fidesz összes szerencséje elfogy 😃 Szàmukra ő a balsors a himnuszban 😃 Ez is hibàs döntés volt hogy nem engedték be,most mi történhetett volna? Megmutat 1-2 koszos wc-t meg zuhanyzót na bumm. Ez máshol is ilyen (nem vagyok balos de Gyúcsány idejében és előtte is). Ha beengedték volna mostanra màr azt sem tudná senki hogy egyáltalán volt ott is..🤷
ma 07:26
 19/19 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy Magyar Péter fekete, transznemű, leszbikus lánygyermekké operáltatná az összes magyar állampolgárt, amennyiben nem engedik meg, hogy beadják nekik oltás formájában az 5G-t.
ma 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!